Pana la data de 13 ianuarie 2012, femeile somere, casnice, pensionare, studente si eleve peste 18 ani, care nu au loc de munca, sunt asteptate sa se inscrie la cursurile GRATUITE ale Fundatiei din cadrul programului “Scoala Bonelor”! In februarie 2012 incep cursurile in Bucuresti si in judetele Bacau, Neamt, Vaslui, Suceava, Botosani si Ilfov. Click pe localitate sau judet pentru a vedea unde trebuie depus dosarul de inscriere!

Nu mai asteptati, locurile sunt limitate!

Conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a va putea inscrie la cursurile de calificare gratuite din cadrul proiectului le gasiti in sectiunea Cursuri calificare de pe site-ul www.scoalabonelor.ro, loc in care veti gasi si lista documentelor de care aveti nevoie (care trebuie depuse la dosar) pentru inscrierea la cursuri. Diploma este recunoscuta in Europa.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul www.scoalabonelor.ro si pe pagina de Facebook a proiectului, unde, de asemenea, gasiti spoturile radio cu copilasul care, sprijinit de bona, are sanse sa devina medic, top manager, jurnalist sau chiar actor de Oscar! Puteti fi o astfel de bona, urmand cursurile noastre!

“Femei pentru femei” este un program national de calificare si acreditare a femeilor in ocupatia de baby-sitter. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – Investeste in oameni!

Programul este realizat de Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale – Directia Generala Protectia Copilului.