In luna decembrie, orasul Cluj va fi in premiera gazda celui mai impresionant eveniment organizat in onoarea membrilor Clubului Temerarii, cea mai activa comunitate de adolescenti care au invins cancerul, din Europa.

Gala de Craciun Temerarii, eveniment aflat la a patra editie, marcheaza recunoasterea pe care toti acesti tineri o merita. Organizatorii pregatesc o seara extraordinara, cu multe surprize pentru cei 150 de adolescenti si tineri adulti care vor ajunge la Cluj-Napoca din 71 de localitati diferite ale Romaniei.  Bucuria acestor tineri va fi intregita de prezenta doctorilor oncologi din Timisoara, Cluj-Napoca, Targu-Mures si Bucuresti si a doamnei Presedinte a Societatii Romane de Onco-Hematologie Pediatrica, sositi la acest eveniment din dorinta de a-si revedea  fostii pacienti intr-un decor cu totul special, sarbatorind reusita lor in fata bolii.

Cu desavarsire starurile acestei seri sunt supravietuitorii, dar Aminda, una dintre finalistele show-ului Vocea Romaniei isi va face aparitia ca invitat special si va oferi un recital la acest eveniment.

Reprezentantii presei sunt asteptati cu mult drag, in data de 19 decembrie 2011, ora 18:45, etajul 1, la Grand Hotel Napoca (str. Octavian Goga, Nr.1), unde va avea loc conferinta de presa a evenimentului si unde vor putea fi surprinse emotiile si entuziasmul tinerilor care vor pasi pe covorul rosu. Domnul Prim-Ministru Emil Boc, personalitate de a carui sustinere Temerarii se bucura inca de la inceputuri, va onora acest eveniment cu prezenta, in cazul in care nu vor interveni schimbari de ultim moment in agenda sa.

TEMERARII este o reteta de succes de care fiecare cetatean al Romaniei ar trebui sa fie mandru, nu exista un astfel de grup de suport in intreaga Europa! Si nu este vorba despre o poveste de succes, ci de mai mult de 200 de povesti de succes. Clubul TEMERARII are in momentul de fata 229 de membri din 71 de localitati de pe teritoriul Romaniei, devenind prin urmare cel mai mare grup activ de sprijin reciproc in randul adolescentilor si al tinerilor adulti. TEMERARII asigura sustinere reciproca si faciliteaza reintegrarea reusita a pacientilor in viata de adolescent sau tanar adult dupa tratament. Cea mai importanta initiatiava este Campania „Poti Si Tu!”, cunoscuta deja de publicul clujean prin intermediul bratarilor galbene si a autoturismului galben semnat cu mesaje de incurajare din Raliul Clujului.

Clubul Temerarii a fost infiintat in anul 2006 de Asociatia Little People, asociatie care in prezent desfasoara activitati zilnic, de luni pana duminica, pentru pacientii bolnavi de cancer din 6 centre onco-pediatrice din 4 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, avand cea mai ampla raza de actiune in randul copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer din Romania.

Pentru cei interesati sa sprijine activitatile desfasurate zilnic in 6 centre oncopediatrice si campaniile clubului Temerarii sunt invitati sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit Asociatiei Little People Romania. Mai multe detalii despre aceasta procedura pe www.thelittlepeople.ro

Multumiri deosebite le revin firmelor Porsche Romania, Nokia, Novartis, Provident Financial Romania, Danone, Banca Transilvania si tuturor companiilor si indivizilor care au contribuit la realizarea Galei de Craciun 2011.

Urmariti cele mai recente stiri despre TEMERARII si Little People pe Facebook: http://www.facebook.com/pages/Asociatia-Little-People-Romania/135087612034

Va multumim!

Katie Rizvi
Vice-presedinte Asociatia Little People Romania
Fondator Club Temerarii, clubul adolescentilor romani care au invins cancerul
katie@thelittle-people.org
www.thelittlepeople.ro