Toti cei care s-au implicat ca voluntari in proiecte si organizatii din Sibiu si Brasov sunt asteptati sa se inscrie pana la 15 noiembrie la o noua editie a unicului eveniment de profil, Gala pentru Supervoluntari, organizata de Asociatia Colors si Directiile Judetene pentru Tineret din Sibiu si Brasov.

Gala pentru Supervoluntari este un proiect de promovare a voluntariatului si de premiere a celor mai activi voluntari implicati in proiecte comunitare. Ca in fiecare an, 5 decembrie, Ziua Mondiala a Voluntariatului ne ofera prilejul de a multumi tuturor celor care s-au implicat, in mod voluntar, in multitudinea de proiecte comunitare locale. Evenimentul premiaza voluntari, organizatii, grupuri informale, proiecte diverse, precum si sustinatori si bloggeri la 15 categorii distincte.

Anul acesta Gala pentru Supervoluntari vine cu multe noutati: a patra editie in Sibiu, extinderea pentru prima data in judetul Brasov, doua noi categorii, destinate celui mai activ grup informal si cel mai activ blogger in mobilizarea comunitatii in activitati voluntare, 10 zile de vot online pentru cel mai simpatic voluntar, precum si momente distractive, pregatite chiar de voluntari si organizatiile lor.

Toti cei interesati sunt invitati sa descarce formularele de inscriere de pe galavoluntari.wordpress.com si sa le trimita pe adresa as_colors@yahoo.com pana la data de 15 noiembrie 2009.

Pentru mai multe detalii contactati Claudia Popa, presedinte asociatia Colors (0745-052151).

Gala pentru Supervoluntari 2009 este un proiect realizat de Asociatia Colors si finantat de catre Directiile Judetene pentru Tineret Sibiu si Brasov. Parteneri Hotel Continental Forum, Dram Center 07, Elioprod, Consiliul Judetean Brasov – Centrul Cultural Reduta, iubescbrasovul.ro, Simple Mind. Parteneri media : 7 Seri, Kiss FM, Exact Media, Sibiu100%, Stiri Brasov.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat.