Fundatia „Pentru Voi” din Timisoara, va organiza in data de 3 decembrie, a V-a editie a Galei „Pentru Voi”. Evenimentul se organizeaza in fiecare an cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati, pentru a multumi celor ce au sustinut indeplinirea misiunii Fundatiei „Pentru Voi” si au promovat, incluziunea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale.

In cadrul Galei se vor prezenta rezultatele Fundatiei „Pentru Voi” din anul 2009, se vor decerna Premiile „Pentru Voi” pentru responsabilitate sociala si in premiera se va organiza o Licitatie cu strangere de fonduri pentru derularea proiectelor Fundatiei in anul viitor. De la eveniment nu vor lipsi momentele artistice sustinute de Grupul vocal-instrumental „Pentru Voi” precum si de invitatii nostri surpriza. Anul acesta, Gala este organizata in parteneriat cu Fundatia TRIADE.

Pentru mai multe detalii despre eveniment ne puteti contacta la tel. 0256-228.062,  0722-573.812, e-mail pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact Nicoleta Foica.

Sponsori principali: Fundatia Vodafone Romania, Life Care. Sponsori: Foamotive, Ursus Bruweries, Coca-Cola Hellenic, Ottima Pan, ADG Fruct.  

Parteneri media: Realitatea TV, Ziua de Vest, Timis Expres, Timisoreni.ro, TION.ro