Anul acesta, in cadrul celei de-a IX-a editii a Festivalului de publicitate ADOR, pe langa traditionalele categorii ale competitiei - TV (spots and campaigns), Radio (spots and campaigns), Magazine and Newspaper Print, OOH, Integrated Campaigns, Online, Media, Design, BTL, Special Best (craft), a fost introdusa o noua categorie: Campanii sociale,   sustinuta de Gala Societatii Civile, ce cuprinde urmatoarele sectiuni:

    - Educatie si cercetare
    - Arta si cultura
    - Apararea drepturilor individuale/ colective
    - Comportament civic si participare publica
    - Sanatate
    - Servicii sociale pentru categorii defavorizate
    - Protectia mediului
    - Dezvoltare economica si sociala

Categoria este dedicata campaniilor sociale realizate de catre agentiile de publicitate pentru sustinerea si promovarea proiectelor sectorului non-profit (la cerere sau pro bono), pentru proiectele de CSR ale companiilor sau pentru campaniile de informare/ constientizare ale institutiilor publice, care au o conotatie educativa si care au reusit sa atraga atentia asupra unor probleme cu care societatea se confrunta. Acest gen de campanii pot fi vizualizate si pe site-ul Galei Societatii Civile in sectiunea cu acelasi nume.

Inscrierile in cadrul celei de-a IX-a editii ADOR se vor incheia in data de 3 septembrie 2010. Pot fi inscrise campanii care au fost difuzate/ publicate pentru prima oara in perioada 1 mai 2009 - 3 septembrie 2010. Toate lucrarile  inscrise in festival trebuie sa fie concepute integral de o agentie din Romania, aceeasi agentie care le inscrie in competitie.

Mai multe informatii despre ADOR 2010 si despre inscrieri puteti gasi in Regulamentul festivalului si accesand pagina Cum te inscrii

Festivitatea de acordare a premiilor celei de-a IX-a editii ADOR va avea loc in seara zilei de 30 septembrie 2010, in Bucuresti.

ADOR este singurul festival al industriei de publicitate din Romania care premiaza gandirea strategica si creativa pe toate mediile. Festivalul rasplateste creativitatea romaneasca in publicitate, dar si in mediile conexe precum design, fotografie si arte vizuale, ramanand singurul festival care premiaza creativitatea romaneasca si seteaza standardele in publicitatea romaneasca.ADOR este un proiect UAPR, organizat de Millenium Communications, in colaborare cu IAA Romania.

Pentru mai multe detalii contactati:
Teodora Calin
teodora.calin@millcomm.ro