Astazi incepand cu ora 17:00 FSC va organiza, la Casa de Cultura Bacau, Gala Voluntarului Bacauan, editia a V-a, evenimentul central al Saptamanii Nationale a Voluntariatului

Gala Voluntarului Bacauan este un eveniment local care a devenit o traditie pentru toate organizatiile din judetul Bacau care lucreaza cu voluntari fiind un eveniment de referinta in judetul Bacau.

Ca in fiecare an evenimentul se va bucura de sustinerea unor parteneri institutionali importanti cum ar fi Prefectura Judetului Bacau, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Municipiului Bacau, Inspectoratul Scolar Judetean Bacau, Consiliul Judetean al Elevilor Bacau.

Aceasta Gala este o rasplata si o recunoastere a activitatilor deosebite pe care voluntarii din judet le-au desfasurat, sprijinind copiii nevoiasi, batranii suferinzi si persoanele nevoiase, implicandu-se in numeroase proiecte care privesc sanatatea sau mediul, activitati culturale sau sociale etc.

Se urmareste ca principal obiectiv mediatizarea conceptului de voluntariat in cadrul comunitatii, atragerea atentiei opiniei publice asupra acestui ,,fenomen” si nu in ultimul rand motivarea voluntarilor actuali pentru activitatile din anii urmatori.

Vor participa si isi vor premia voluntarii 11 dintre cele mai importante organizatii si institutii din Bacau, printre care amintim, Agentia Nationala Antidrog, Habitat for Humanity Comanesti, Asociatia Onestin, Centrul Regional de Ecologie, Fundatia Don Bosco, etc.

In cadrul Galei vor fi decernate titlurile de Voluntarul Anului 2010 in judetul Bacau si Proiectul de Voluntariat al anului 2010 in judetul Bacau

Invitat special Narcis Iustin Ianau, care va concerta in deschiderea evenimentului.

Alaturi de el vor fi prezentate pe scena Casei de Cultura programe artistice variate pregatite de organizatiile participante si alti tineri talentati din Bacau.

 

Au confirmat prezenta la eveniment:
Domnul Constantin Scripat, prefectul judetului Bacau
Domnul Dragos Luchian, viceprimar
Doamna Daniela Titaru, Director adjunct DGASPC Bacau
Domnul Sorin Birladeanu, Director adjunct DGASPC Bacau
Domnul Florin Lazar Inspector Scolar General. 

Va asteptam!

 

Ionut Chirita
coordonator fundraising&pr
Fundatia de Sprijin Comunitar, Bacau
tel: 0234.58.56.58
mobil: 0728.02.80.82
web: www.fsc.ro
e-mail: departamentpr@fsc.ro