Va invitam miercuri, 17 aprilie, de la ora 20:00 la o seara cu imaginatie, inovatie si tehnologie intr-o atmosfera relaxanta la Fratelli Espresso Bar.

GensDuBien prezinta expozitia workshopului “How we can design something that we can’t imagine” un proiect Parametrica [digi fab school] www.parametrica.ro

Parametrica [digi fab school] si participantii workshopului vin sa ne prezinte cum functioneaza optimizarea in design printr-o expozitie a proiectelor lor dupa o saptamana de lucru alaturi de Santiago Martin, Expert inginerie generativa si design industrial.

Optimizare generativa, complexitate, parametri – pare destul de complicat pentru multi dintre noi, nu? Haideti sa vedem intai ce inseamna OPTIMIZAREA GENERATIVA.

Sa ne gandim la GPS-ul pe care multi dintre noi il utilizam in fiecare zi. El propune mai multe modalitati de a ajunge intr-un loc. Fie ca iei in considerare cel mai scurt drum ca distanta sau ca timp, fie ca vrei sa ajungi la destinatie trecand printr-un punct anume, GPS-ul incearca sa iti propuna solutia optima pentru tine. Rezumand intr-o definitie mai pompoasa, optimizarea poate fi alegerea si aplicarea unei solutii optime din mai multe posibilitati, luand in considerare o serie de parametri initiali.

Hai sa vedem ce inseamna parametri…. Sau mai bine nu, caci puteti afla miercuri seara direct de la echipa Parametrica [digi fab school] mai multe detalii despre proiectele lor experimentale.

Pentru mai multe detalii, va puteti adresa la gensdubien@gmail.com sau 0727 929 583 (Daniel Simion).