Miercuri, 10 aprilie, de la ora 20:00, avem placerea de a va invita la un nou episod dedicat oamenilor de bine:Episodul 9: Poze la panou.

Toti suntem obisnuiti cu deja „celebrele” fotografii de la panou. Fie ca ne plac, fie ca ne amuzam pe seama lor, a venit momentul sa ii spunem la revedere fotografului  si sa fim noi cei care „regizeaza” cadrele in care protagonistii...suntem chiar noi!
 
Acest lucru este acum posibil datorita inventiei prietenilor nostri de la Stan Miles Studio - www.stanmiles.ro, care vor lansa miercuri, in mod oficial, la Fratelli Espresso Bar (str. Nicolae Golescu nr.5), conceptul S.Miles.

S.Miles  este un serviciu fotografic inovator = un aparat foto profesional + lumini profesionale de studio + un monitor LCD in care poti vedea, in timp real, cadrul ce urmeaza sa fie imortalizat, astfel incat... poti fi propriul fotograf pe "covorul rosu".

Fotografia este transmisa wireless catre o tableta cu ajutorul careia poti vedea fotografiile sau le poti trimite catre print, email sau telefonul personal. 

Mentiune importanta: fotografiile sunt declansate de catre un asistent S.Miles  cu ajutorul unei telecomenzi, asadar, tot ce trebuie sa faceti voi este sa va simtiti bine si sa...zambiti!

Pentru ca distractia sa fie completa, l-am invitat pe DJ Kahoona sa ne intretina cu ritmuri de rock'n'roll aduse direct din anii '50, tematica serii.


Daca doriti, simtiti-va liberi sa va scoateti de la naftalina tinutele vintage, inspirate de starurile vremii.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta pe adresa de e-mail gensdubien@gmail.com sau la numarul de telefon 0727.929.583 (Daniel Simion).

Va multumim si va invitam sa fiti alaturi de noi intr-o seara speciala! 

Echipa GensDuBien