450 de alergatori au ales sa sustina cauza HOSPICE la Raiffeisen Bucharest International Marathon. Numarul celor care vor reprezenta fundatia la editia din 5-6 octombrie 2013 este dublu fata de cel de anul trecut, HOSPICE reusind astfel performanta de a intruni cel mai mare numar de concurenti din aceasta competitie.
 
Din echipa HOSPICE fac parte vedetele tv Razvan Simion si Dani Otil, dar si alti competitori redutabili. Maratonistul Gabriel Solomon este un alt sustinator mai vechi al cauzei HOSPICE. El impreuna cu alti cinci alergatori vor incerca sa inregistreze un record mondial Guinness. Cei sase vor alerga peste 42 de km legati intre ei si vor incerca sa parcurga aceasta distanta in mai putin de 2 ore 55 minute si 33 secunde, cât este recordul actual.
 
Toti alergatorii care s-au inscris la maraton in Echipa HOSPICE au strans fonduri in mod personal pentru sustinerea serviciilor de ingrijire gratuita a pacientilor copii si adulti afectati de o boala incurabila. 
 
HOSPICE Casa Sperantei multumeste companiilor care au inscris echipe de alergatori in Echipa HOSPICE sustinând astfel misiunea si serviciile fundatiei.
o Anchor Grup (Bucuresti Mall si Plaza Romania) si Kaufland Romania -  sponsori principali
o Hervis si InterContinental – sponsori secundari; Neatza cu Razvan & Dani - parteneri; Bursa Binelui – partener social
o Companii implicate – IKEA Trading, Marsh, Acvatot, Veolia, Oracle, GSK, TPA Horwath, Servier Pharma, BCR, Porsche Finance, KPMG, Generali Romania, Coca-Cola, Schneider Electric, DTZ, Rexona, G2Travel
 
Reprezentantii media sunt asteptati la cortul HOSPICE pentru receptie si fotografia oficiala a Echipei HOSPICE in ziua de Duminica, 6 Octombrie ora 8.00.