Sambata, 14 iulie 2012, a avut loc cea de-a patra editie a crosului de caritate - “Conteaza DE CE alergi!” organizat in beneficiul celor 1700 de pacienti incurabili, adulti si copii, ingrijiti la HOSPICE Casa Sperantei.

Evenimentul a fost un antrenament public pentru Bucharest International Marathon care va avea loc in perioada 5-7 octombrie 2012.

Editia din acest an a adus la linia de start 160 de alergatori, inscrisi la urmatoarele categorii: 6-10 ani, 11-18 ani, peste 18 ani. Au fost premiati primii trei alergatori ajunsi la sosire, pentru fiecare categorie din cadrul competitiei.

Noutatea acestui an a fost cursa de 10 km adulti, la care s-au inscris 39 sportivi.

La cursa de 4 km, s-a inscris in concurs si doamna Lucia Radu, care la cei 80 de ani ai sai, ne-a oferit o lectie despre vointa si mod de viata sanatos.

Am avut alaturi si prieteni care au facut efortul de a veni de la mare distanta: Arad, Deva si chiar Australia.

“Multa sanatate si incredere in Dumnezeu si in sine”, “Energia si vointa o trimitem tuturor celor care au nevoie de ea” sunt cateva mesaje pe care alergatorii le-au adresat persoanelor dragi.

Fondurile stranse in urma taxei de participare la Cros se ridica la suma de 4350 lei si vor fi folosite pentru ingrijirea pe care o oferim gratuit pacientilor HOSPICE.

Evenimentul nu ar fi fost posibil fara sprijinul oferit de cei 10 arbitri acreditati de Federatia Romana de Atletism, care au fost alaturi de noi.

Multumim sponsorilor care au asigurat premiile in valoare totala de 5475 lei: Raiffeisen Bank, Carrefour, Gentle Care, Sensitive Comfort, Natura Plus, Isostar, Hotel Ruia, Pensiunea Adriana, Sonor, My Sound, Izvorul Minunilor, Efect Advertising, Smile Aqua Park, Parc Aventura, Palamari’s Cultural Center, LA Gym, Noriel Toys, Energy Gym, Editura Mix, Andos, Grota Salina, Masterkart.

Multumim partenerilor nostri:
Primaria Municipiului Brasov, Asociatia Bucharest Running Club si Asociatia Cetatea Brasovului.

Multumim partenerilor media care au sustinut si promovat acest eveniment.