In luna august Hospice Casa Sperantei iti da intalnire in oras! HOSPICE Day Out este o campanie de colectare de fonduri in care ne dorim sa punem in competitie cat mai multe restaurante si terase din Brasov.

Localurile care doresc sa sprijine fundatia HOSPICE Casa Sperantei o pot face prin mai multe modalitati:

- Permit voluntarilor HOSPICE sa fie ospatari pentru o zi, iar bacsisul primit de la clienti s-ar transforma de fapt in donatii catre Fundatie. La sfarsitul zilei,  restaurantul/terasa poate dubla suma stransa din bacsis  sau poate dona o anumita suma de bani catre Fundatie (procent din vanzari sau o suma fixa).

- Posibilitatile de implicare in campanie nu sunt limitate la cele enumerate mai sus, nici la restaurante si terase, din contra, incurajam initiative noi si creative.O alternativa ar fi ca localul sa se angajeze in a dona toti banii stransi intr-o zi din vanzarea unui anumit sortiment de mancare/bautura pe care doresc sa il promoveze.

Primul eveniment a avut loc joi 9 august, pe terasa de la Times (Brasov), unde ne veti gasi in fiecare joi a lunii august. Voluntarii Hospice va vor servi incepand cu ora 19, urmand ca 50% din vanzari sa fie donate Fundatiei.

Vineri 7 septembrie, partenerul care reuseste sa stranga cele mai multe fonduri va fi declarat membru de onoare HOSPICE Casa Sperantei si va primi trofeul HOSPICE Day Out, trofeu cu care se va putea mandri timp de un an, cand il  va preda castigatorului HOSPICE Day Out 2013.

Urmareste pe www.hospice.ro sau pe pagina noastra de Facebook, cand si unde ne intalnim!

 
***
Despre Hospice
HOSPICE Casa Sperantei (www.hospice.ro) este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.

Ingrijirea paliativa este ingrijirea menita sa amelioreze calitatea vietii pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu probleme asociate bolilor amenintatoare de viata, prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea si tratamentul durerii si al altor probleme de natura fizica, sociala, psiho-emotionala si spirituala. (dupa Definitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 2002).

HOSPICE asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud-Est.