Site-ul este dezvoltat de Cristi Tabacitu, web developer Ideo Ideis si cuprinde stiri si noutati despre editia curenta cat si content de arhiva a editiilor trecute, fiind mai usor de navigat si mai user friendly.

”Ideoideis.ro a fost o placere dar si o provocare. Nu e doar un site de prezentare, ci o intreaga arhiva a festivalului, inca din 2006, pregatit pentru multi ani de acum inainte. Nu este usor sa comprimi si sa structurezi atata informatie. Daca pare simplu, ma bucur, inseamna ca am facut o treaba buna. Ca design am incercat foarte mult sa transmita si energia festivalului, pe care nu poti sa o explici, ci trebuie sa o simti. De fapt cred ca site-ul este in mare masura ca Ideo Ideis: e fun, dar matur, e aparent simplu, dar de fapt complex si mai ales, pregateste cateva chestii foarte foarte tari. Cuvintele cheie au fost modern, rapid, open source, editare inline, flexibilitate de extindere. Tehnic HTML5, CSS3, jQuery, PHP, CodeIgniter. Nu este genul de proiect pe care il faci si gata, ai terminat, e o platforma de baza pentru ce o sa urmeze. Si nu doar eu, ci toata echipa care a lucrat la site pana acum de-abia astepta sa arate ce pregatim.” (Cristi Tabacitu, web developer Ideo Ideis)

Va invitam sa accesati noul site www.ideoideis.ro.

***
Despre Ideo Ideis
Ideo Ideis este un festival de teatru organizat de Asociatia Culturala T.E.T.A. si dedicat procesului de educație alternativa pentru liceenii din Romania. Evenimentul include sapte sectiuni: atelierele de teatru tanar, competitia, atelierele de maiestrie, spectacolele de teatru profesionist, cinemateca tarzie, seara povestitorilor, masterclass-urile, Termenul limita de inscriere pentru vizitatori este 15 iulie 2013.
Ideo Ideis a aderat la programul Societal de responsabilizare sociala si de mediu a evenimentelor.

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.ideoideis.ro, www.facebook.com/ideoideis sau sa contactati Nicoleta Gavrila, nicoleta@ideoideis.ro, 0720.05.17.14.