Intre 1 si 8 martie, Asociatia MaiMultVerde continua campania de fundraising ”Fa un cadou care dureaza”, oferind o alternativa la clasicele cadouri de Martisor si Ziua Femeii: un copacel care va fi plantat in urma unei donatii. Aceasta poate fi realizata online, pentru fiecare 10 lei donati, voluntarii MaiMultVerde urmand sa planteze un copacel in aprilie 2011.

Astfel, donand 10, 30, 50, 100 sau 150 lei, sustinatorul campaniei ”Fa un cadou care dureaza” primeste in schimb un Martisor simbolic, un copacel sau mai multi, in functie de suma. Copacelul va fi plantat in aprilie de voluntarii MaiMultVerde, iar cel sau cea care face donatia primeste pe e-mail confirmarea si o felicitare editabila pe care o poate oferi persoanei dragi. Daca doreste, donatorul se poate abona la newsletter-ul MaiMultVerde (www.maimultverde.ro/newsletter) si va primi informatii despre actiunea de plantare si posibilitatea de a lua parte la ea, iar ulterior acesteia, informatii despre evolutia copaceilor plantati.

Ce reprezinta, de fapt, donatia realizata pentru MaiMultVerde? Plantarea unui copac inseamna un aer mai curat prin reducerea cantitatii de dioxid de carbon din atmosfera, reabilitarea unor zone in curs de desertificare si a celor afectate de inundatii si alunecari de teren prin actiuni de impadurire, precum si
oportunitati de voluntariat pentru mediu si sansa de a participa la actiuni de plantare pentru voluntari.

Mai multe informatii despre campania de donatii si cum pot fi realizate acestea se gasesc la www.maimultverde.ro/sustine.

Despre Asociatia MaiMultVerde
Asociatia MaiMultVerde, organizatie neguvernamentala, nonprofit si de protectie a mediului, are misiunea de a construi o noua cultura a voluntariatului pentru mediu in Romania. In primii doi ani de functionare, 2008 si 2009, MaiMultVerde a lucrat cu peste 11.000 de voluntari, a plantat 383.700 puieti, a strans 262 de tone de deseuri, a deschis primul centru de inchiriat biciclete din Bucuresti, Cicloteque, a derulat doua campanii nationale de informare si educatie si a organizat prima gala de strangere de fonduri pentru proiecte de mediu, Gala Verde. Bugetul MaiMultVerde in primii doi ani a depasit 1.800.000 de euro. Fondurile au fost obtinute din sponsorizari oferite de marile companii din Romania.

Informatii suplimentare:
Anamaria Bogdan, Director de comunicare, Asociatia MaiMultVerde, tel. 0755 224816, email anamaria.bogdan@maimultverde.ro