Cafeneaua va fi deschisa zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 23.00, iar sambata si duminica, intre orele 12.00 si 23.00.
In afara programului obisnuit al terasei, saptamanal, va continua in aer liber seria de evenimente GensDuBien, dedicata oamenilor de bine, ce a fost lansata in toamna anului trecut la Fratelli Espresso Bar.

GensDuBien este un proiect cultural ce s-a nascut pentru a crea o punte de legatura intre valorile reale ale Romaniei si tineri.

Pana in prezent, sub marca GensDuBien, comunitatea oamenilor de bine, s-au desfasurat 21 de evenimente, in cadrul carora au fost prezentate expozitii de fotografie si ilustratie, design de obiect, lansari decarte, experimente audio-video, evenimente caritabile, proiectii de film sau discutii inspirationale si motivationale. Printre invitatii speciali carora le-a fost dedicata o seara ii amintim pe: regizorul Nae Caranfil, grupul Jazzappella, Catalin Stefanescu, moderatorul emisiunii Garantat 100%, actorul Marius Manole, regizorul Marian Crisan si Bogdan Naumovici, directorul agentiei 23 Communication Ideas.

Cafeneaua GensDuBien, al carei design va fi imbunatatit in permanenta, va avea integrat si un pop-up store,in care veti putea gasi obiecte deosebite semnate de designeri romani (articole vestimentare, accesorii sau obiecte de design interior), dar si marci premium de cafea, ceai, miere sau produse bio.

La inaugurare, invitatii au putut gasi deja produse de design semnate Coolta si Woodish, insa lista colaboratorilor se va extinde, urmand a fi comunicate ulterior numele celor care li se vor alatura .

In curand, va fi inaugurat si un mic bufet, la care se vor servi mancare sanatoasa si gustari delicioase.

Detalii despre evenimentele GensDuBien, dar si noutati despre cafenea si programul acesteia, puteti gasi pe pagina noastra: www.facebook.com/GensDuBien.

De asemenea, va invitam sa urmariti programul Institutului Francez, precum si cel al cinematografului Elvira Popescu, pe site-ul: www.institutfrancais-roumanie.com.    

Va multumim si va asteptam cu drag!