Astazi incep nominalizarile la Gala Oameni pentru Oameni, a noua editie, si se vor incheia pe 20 septembrie. Festivitatea de premiere va avea loc pe 18 octombrie la Bucuresti si speram sa te intalnim acolo ca nominalizator sau poate chiar nominalizat!

Anul acesta ne intoarcem si mai mult la oameni! Pot fi nominalizati: lideri de business, fundraiseri, CSR-isti, directori de organizatii neguvernamentale, angajati din companii, antreprenori sociali, membri de Board, campanii media  sau strategii de implicare in comunitate ale firmelor. Vezi mai multe pe site-ul nostru - gala.arcromania.ro.  

Gala Oameni pentru Oameni are o noua interfata  menita sa iti faca viata de nominalizator cat mai usoara. Pentru ca dorim sa ajunga povestea ta la cat mai multi oameni, te indemnam sa o spui cat mai uman, cat mai simplu pentru ca ea va fi preluata si vizibila pe site si va face subiectul unui vot al publicului! Si fotografiile conteaza, asa ca iti recomandam sa alegi unele graitoare, dinamice si clare. 

Mobilizarea de resurse a evoluat in ultimii ani si de aceea am decis sa avem conversatii mai de profunzime in anumite zone profesionale. Vom avea in premiera grupuri de egali care sa ofere un premiu din partea lor catre un coleg de breasla, aceste grupuri definindu-si singure criteriile de jurizare si selectie. Fundraiserii profesionisti, CSR-sitii, liderii de business cu viziune in mobilizarea de resurse, donatorii individuali sunt aceste grupuri speciale.

A trecut inca un an in care dorinta de a transforma lumea intr-un loc mai bun si consecventa au fost temelia actiunilor noastre ale tuturor. Se apropie acum acel moment din an in care ne intalnim, ne bucuram impreuna si ni se spune multumesc!

Pentru a fi la curent cu noutatile si pentru mai multe detalii te invitam sa fii prietenul nostru pe Facebook, sa-ti faci cont pe site-ul nostru sau sa ne scrii la adresa camelia.s@arcromania.ro.

E  simplu sa spui multumesc. Uite, incepem noi,

Multumim ca ai citit si mult spor in continuare!