25 de organizatii brasovene si 15 din Sibiu au intrat in cursa pentru Supervoluntarii anului! 

Editia 2010 a Galei pentru Supervoluntari va premia voluntari, proiectele acestora si suporterii lor la 15 categorii diferite, rezultatele jurizarii fiind facute publice in cadrul unor evenimente formale care vor avea loc in 3 decembrie, ora 18, la Centrul de Conferinte Hotel Ibis din Sibiu si 5 decembrie, ora 13, la Centrul Cultural Reduta din Brasov.

Pana atunci, aveti ocazia de a contribui la alegerea celui mai simpatic Supervoluntar din Brasov si Sibiu, daca veti intra intre 20 si 30 noiembrie si veti vota unul din voluntarii prezentati pe site-ul http://galavoluntari.wordpress.com. 

 

Gala pentru Supervoluntari 2010 este un proiect realizat de Asociatia Colors si finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directiile Judetene pentru Sport si Tineret Sibiu si Brasov si cofinantat de catre Consiliul Judetean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania. Parteneri: Hotel Continental Forum, Centrul de Conferinte Hotel Ibis, Dram Center 07, Centrul Cultural Reduta, iubescbrasovul.ro, Simple Mind, Madstel Impex. Parteneri media : Kiss FM, Exact Media, Sibiu100%, Rondul de Sibiu, stiribrasov.ro.