Campania Let’s do it Romania  are nevoie de tine! Inscrie-te ca voluntar folosind formularul de pe websitul www.letsdoitromania.ro si vino pe 24 septembrie la Ziua de curatenie generala!

Daca vrei sa fii coordonator de echipa esti rugat sa trimiti un CV pe constanta@letsdoitromania.ro. Momentan posturi libere sunt: coordonator logistica, coordonator relatii cu autoritatile si coordonator fund raising (strangere de fonduri).

Echipa constanteana  Let’s do it Romania  face apel la firmele care vor sa se implice in aceasta campanie de CSR, companiile putand fi promovate ca si parteneri pe proiect.


Pentru a curata judetul Constanta intr-o singura zi avem nevoie de cat mai multi oameni inscrisi care sa participe sambata, 24 septembrie, la igienizarea sa. Facem apel si la intreprinderile mici, mijlocii si mari care pot avea o zi dedicata campaniei Let’s do it Romania. Veti lucra in echipa si sigur veti avea parte de un teambuilding pe cinste. Nu in ultimul rand, ne dorim ca si alte ONG-uri din Constanta sa ni se alature degraba pentru o mai buna planificare a resursei umane.
 
 
Proiectul Let’s do it Romania a fost infiintat ca rezultat al indiferentei oamenilor si a autoritatilor locale fata de poluarea mediului inconurator cu deseuri. Anul trecut, participantii au afirmat ca proiectul  Let’s do it Romania a constituit oportunitatea de a schimba in bine tara.

Peste 200.000 de voluntari au strans peste 550.000 de saci cu deseuri.

Rezultatele au fost impresionante, dar obiectivul campaniei „Sa facem curat in toata tara intr-o sigura zi”, a ramas. Anul acesta, pentru ca s-a aratat ca se poate, vrem sa facem si mai mult in campania Let’s do it Romania. Participa si tu! In primul rand trebuie sa te informezi:

- Campania Let’s do it Romania are loc pe 24 septembrie 2011
- Este esential sa te inscrii pe site-ul http://www.letsdoitromania.ro/ ca sa te ajutam cu saci menajeri, manusi si (daca avem resurse) transport.
- Cat despre locul de inscriere pentru municipiul Constanta, el va fi comunicat peste cateva zile

Pentru detalii suplimentare, contactati:
Cosmin BARZAN
Tel. 0742-738836
E-mail : constanta@letsdoitromania.ro