Vino sa afli cat de bine cunosti Brasovul vechi! Voluntarii Asociatiei Colors te asteapta la „Misiunea Colors: Orasul Vechi”, joc de cultura generala, care va avea loc sambata, 29 septembrie, de la ora 15, in Brasov.
 
Voluntarii Asociatiei Colors lanseaza o provocare tuturor celor care se vor afla in Brasov in 29 septembrie de a-si verifica cunostintele despre orasul vechi si de a deveni detectivi pentru o zi, fotografiind orasul si concurand pe echipe in cadrul unui joc special, intitulat Misiunea Colors (Mission Colors).
 
Pentru a te inscrie trebuie sa ai peste 12 ani, sa ai o camera foto cu tine si o echipa formata din minim 4 – maxim 8 persoane. Inscrierea se face pe www.plinideidei.ro, sectiunea inscrie-te pana la data de 27 septembrie. Misiunea Colors incepe in 29 septembrie, de la ora 15, din fata Centrului de Activitati Colors, str. Mircea cel Batran nr. 4.
 
“Misiunea Colors te invita intr-o aventura urbana, unde vei avea ocazia sa descoperi orasul prin intermediul unei vanatori foto. Este o activitate nou-nouta, o modalitate de a te distra impreuna cu familia sau prietenii si de ce nu, de a deveni regele Tampei” au declarat Olga si Sercan, coordonatorii activitatii.
 
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe as_colors@yahoo.com sau telefon 0745-052151.
 
Eveniment organizat de Asociatia Colors in cadrul proiectelor "Fii activ si creativ" si "Hand by hand with Europe" finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune, Actiunea 2 Serviciul European de Voluntariat, in parteneriat cu Muzeul Casa Muresenilor.

Ziua Educatiei Nonformale este organizata in cadrul proiectului N.O.N.F.O.R.M.A.L., proiect co-finantat de catre Comisia Europeana prin Programul Invatare pe toata Durata Vietii. Proiectul N.O.N.F.O.R.M.A.L. este implementat de catre Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile impreuna cu partenerii sai Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale si Institutul de Știinte ale Educatiei.
 
Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.