Infoeuropa si Centrul de Voluntariat Bucuresti va invita sa va inscrieti la VoluntEXPO Bucuresti – Targul de Voluntariat ce va avea loc in data de 9 mai intre orele 10.00 – 18.00 in P-ta Revolutiei, langa statuia lui Carol. Evenimentul face parte dintr-o serie de evenimente dedicate Zilei Europei si se inscrie in calendarul national al Saptamanii Nationale a Voluntariatului (9-15 mai). 

VoluntEXPO ofera ocazia organizatiilor participante sa promoveze multe informaÅ£ii despre activitatile de voluntariat pe care le desfasoara voluntarilor interesati si totodata posibilitatea strangerii formularelor 2%. Organizatiile pot expune materiale promotionale, roll-upuri, fotografii, pot face mici ateliere de animaÅ£ie stradală, face painting, origami, figurine din baloane, manufacturat, concursuri sau demonstratii cu participantii la targ despre activitatile pe care le poate desfasura un voluntar impreuna cu beneficiarii sau pentru comunitate. 

In aceeasi zi sunt organizate dezbateri pe diverse tematici europene si despre voluntariat si are loc premierea in cadrul concursului scolar „Ofera-te Voluntar! Schimba ceva!” la Sediul Infoeuropa, Str. Calea Victoriei, nr 88, langa spatiul de targ. 

Infoeuropa si Centrul de Voluntariat Bucuresti pun la dispozitie un spatiu de 1,5 metru pe un metru, acesta putand fi reprezentat de o masa sau o masa cu un spatiu mai mare impartita impreuna cu o alta organizatie. Fiecare organizatie va avea la dispozitie in afara de acest spatiu si doua scaune. Precizam ca orice alte facilitati legate de curent, internet, etc nu se asigura. 

Numarul de locuri este limitat si cererile vor fi procesate in ordinea inscrierii la targ si a relevantei pentru domeniul voluntariatului. 

Va rugam sa trimiteti formularul completat pana la data de 5 mai orele 16.00 la adresa de email: bucuresti@voluntariat.com. 

Va multumim si va asteptam sa promovam impreuna voluntariatul catre populatia din Bucuresti!

***
Misiunea Centrului de Voluntariat Bucuresti este de a promova voluntariatul ca resursa pentru dezvoltare in Bucuresti. CVB actioneaza ca o legatura intre persoanele care vor sa devina voluntari si reteaua de organizatii si institutii active in comunitatea bucuresteana care implica voluntari in activitatile lor si isi propune imbunatatirea perceptiei cu privire la voluntari si voluntariat in randul autoritatilor si companiilor din Bucuresti.