Duminica, 3 Aprilie, Institutul Roman "Sic Cogito"  a sustinut pro bono workshop-ul de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti “Fii fanul tau numarul 1!” pentru copiii cu abilitati inalte inscrisi la Scoala de Excelenta organizata de IRSCA Gifted Education. Workshopul are loc in cadrul primului Program de Inovatie Didactica din Bucuresti, care are loc in sectorul 6, prin parteneriat si la initiativa Inspectoratului Scolar sector 6.

Workshop-ul a avut ca scop formarea, dezvoltarea si stimularea:
•    comportamentelor asertive
•    increderii in propria persoana
•    capacitatii de comunicare eficienta
•    abilitatilor de adaptare
•    inteligentei emotionale

Activitatea grupului s-a desfasurat pe baza de joc de rol, experimentarea unor situatii de viata in cadrul grupului, jocuri, activitati de desen. Aceste activitati au ca scop formarea abilitatilor necesare pentru o dezvoltare ulterioara armonioasa, integrata, care sa valorifice adevaratul potential al copilului sau adolescentului.
Moderatorii grupului au fost Psiholog Lucia Grosaru si Psiholog Adina Preda.

Echipa IRSCA doreste sa multumeasca IRSC pentru minunatul ajutor, sprijinul extraordinar oferit in sustinerea formarii unor abilitati deosebite. Copiii participanti vor avea tot timpul un reper despre ce inseamna toleranta fata de perceptiile lor, acceptarea de sine, libertatea de a discuta despre ei insisi -calitati si defecte - toleranta la colaborare de grup, la ideile si creatiile celorlalti, deschidere in a primi feedback si a oferi feedback.


Sprijina Copiii Inzestrati in 2011 si Scoala de Excelenta!
http://www.giftededu.org/scoala-de-excelenta

Istoria proiectului in poze:
http://picasaweb.google.com/pr.gifted.edu/

Viziteaza-ne pe Facebook:
http://www.facebook.com/centrul.gifted
http://www.facebook.com/centrul