Fundatia Dezvoltarea Popoarelor va invita marti, 19 februarie 2013, la ora 16.00 la inaugurarea Scolii Sociale de Fotbal a Fundatiei Realmadrid la Bucuresti.

Scoala Sociala de Fotbal este o initiativa a Fundatiei Realmadrid implementata in Romania in parteneriat cu Fundatia Dezvoltarea Popoarelor avand ca parteneri locali Primaria Sectorului 3 - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Bucuresti si Fundatia Vodafone.

Scopul proiectului este in totalitate unul social si vizeaza integrarea sociala prin sport a 80 de copii cu risc de abandon scolar cu varste intre 7-15 ani din doua scoli din sectorul 3 din Bucuresti: Scoala nr. 55 si Scoala nr. 67.

Agenda evenimentului va include prezentarea proiectului, a partenerilor si o demonstratie practica a copiilor inscrisi in cadrul Scolii.

Evenimentul va avea loc la sediul Complexului Sportiv Apollo, in incinta Grupului Scolar ”Elie Radu”, Bd. Energeticienilor nr. 5, sector 3 Bucuresti. Mai multe detalii despre localizare puteti vizualiza aici.

Pentru confirmarea participarii persoana de contact este: Angela Sima, coordonator comunicare Fundatia Dezvoltarea Popoarelor, tel: 021.2552258/61, angela.sima@fdpsr.ro.