Evenimentul este organizat de IWA, Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti, organizatie non-guvenamentala, non-profit, fondata în 1978. Membrii acestei organizatii sunt reprezentanti ai Corpului Diplomatic acreditat în Romania, ai comunitatii civile, culturala sau de afaceri, din 40 de tari. 

Pe langa strangerea de fonduri, Bazarul de Craciun înseamna explorarea diversitatii  culturale a tuturor tarilor prezente si ofera o ocazie unica reprezentantilor nationalitatilor care locuiesc în Romania de a fi împreuna. Peste 40 de Misiuni Diplomatice îsi vor prezenta traditiile culturale, muzica, dansul, costumele si produsele traditionale de Craciun. 

Evenimentul este prezidat de Comitetul de Caritate al IWA si de catre Excelenta Sa, Giovanna Brasioli, Presedinte Onorific al Bazarului de Craciun. Toate fondurile stranse cu aceasta ocazie merg catre proiectele din Romania pe care asociatia le sprijina activ. Oricine se poate implica sustinandu-si tara, donand produse ce pot fi comercializate la stand sau prin sponsorizari directe.

Multumita sprijinului acordat de catre Misiunile Diplomatice, al companiilor si al tuturor celor care s-au alaturat sarbatorii Bazarului de Craciun, IWA a reusit pana acum sa sustina financiar proiectele mai multor asociatii, printre care Fundatia FARA, Fundatia pentru Dezvoltarea Popoarelor, Fundatia Crucea Alb-Galbena sau Institutul Clinic Fundeni.

Dna. Marina Coanda Bundac, Presedinte al Bazarul de Craciun, Dna. Jessica A. Townsend, Presedinte IWA si întreg comitetul de organizare te invita sa te alaturi comunitatii internationale din Bucuresti si sa te bucuri de ziua dedicata filantropiei, spiritului Craciunului si multiculturalismului.

Pentru informatii:
Marina Coanda Bundac  - Chairperson, marina33@humanity.ro