Fundatia „Pentru Voi” are placerea de a invita specialistii in economie sociala si dizabilitate intelectuala din regiunea Sud-Vest a tarii sa participe la cursul cu tema „Intreprinderile sociale si antreprenoriatul social in beneficiul persoanelor cu dizabilitati intelectuale.” 

Evenimentele se vor desfasura in data de 12 iulie la Ramnicu Valcea si in 13 iulie la Drobeta-Turnu Severin, urmand sa comunicam in curand locatia exacta.

Programul cursului cuprinde informatii privind oportunitati si forme de angajare in munca a persoanelor cu dizabilitati intelectuale, mecanisme ale economiei sociale in slujba integrarii sociale a acestui grup tinta. Se va aborda o perspectiva bivalenta, cumuland expertiza din mediul de afaceri si cea din domeniul dizabililtatii.
 

InvitaÅ£ia se adreseaza exclusiv persoanelor care nu au mai participat la evenimente organizate de organizatia noastra în cadrul proiectului Economia sociala – o sansa pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale.

Nu se percepe taxa de participare. Costurile de transport si masa de pranz sunt acoperite de organizatori. Participarea la curs si decontarea cheltuielilor de transport se realizeaza in baza regulilor afisate pe website-ul Fundatiei.

Actiunea face parte din proiectul Economia sociala - o sansa pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - „Investeste in oameni!”.

Pentru a confirma participarea dvs. la eveniment va rugam sa completati formularul de inscriere online disponibil la www.pentruvoi.ropana cel tarziu in 1 iulie. Persoana de contact este Alina Sima.