AUTISM ROMANIA in colaborare cu Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii Bucuresti  organizeaza conferinta "Autismul din interior", vineri, 5 aprilie, intre orele 12.30-15.30, in cadrul facultatii, et. 2, str. Schitu Magureanu 9, sector 5, Bucuresti.
 
Avem placerea de a va invita la acest eveniment organizat cu prilejul Zilei Internationale de Constientizare a Autismului, care are ca scop intelegerea autismului, a nevoilor persoanelor cu autism si familiilor de la ei insisi. Vom afla totodata despre reusite si probleme de la cativa profesionisti care lucreaza cu persoanele cu autism in cadrul serviciilor publice de educatie si asistenta sociala.

Vorbitori: un adult cu tulburare din spectrul Autismului (sindrom Asperger, 38 de ani), parinti,  profesionisti implicati in educatia si integrarea sociala copiilor si tinerilor cu TSA.

Invitati: reprezentanti ai institutiilor de profil: Ministerul Sanatatii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Municii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, ISMB, parinti, profesionisti, studenti de la facultatile de profil, public.

Conferinta va fi interactiva, ultimele 30 de minute vor fi dedicate dialogului vorbitori-participanti, sugestiilor si propunerilor dumneavoastra pentru eficientizarea serviciilor pentru copii, tineri si adulti cu autism din Romania.
 
Va rugam sa confirmati participarea dvs. pana pe data de 4 aprilie, ora 17. la email office@autismromania.ro sau la tel. 0731 816 880.


Va asteptam sa ne fiti alaturi!
 
Cu consideratie,
Liuba Iacoblev
Presedinte AUTISM ROMANIA