Reteaua Sociala RSC continua seria de evenimente dedicate promovarii responsabilitatii sociale din cadrul proiectului “Actionam responsabil! – Reteaua Sociala RSC” cu o noua conferinta pe tema: “Bune practici in parteneriatele pentru responsabilitate sociala”.

Evenimentul va avea loc in data de 30 septembrie la Brasov Business Park. Mai multe detalii despre agenda evenimentului puteti gasi pe pagina dedicata conferintei. Pentru a va inscrie la eveniment, va rugam sa completati formularul de inscriere.

In cadrul conferintei, la sectiunea “Exemple de bune practici in parteneriatele pentru responsabilitate sociala”, vor fi prezentate si analizate proiecte de responsabilitate sociala implementate in parteneriat, conform grilei de indicatori de bune practici identificate in cadrul workshop-urilor. Puteti afla mai multe detalii sau puteti inscrie un proiect dezvoltat in parteneriat de catre organizatia pe care o reprezentati AICI.
 
 
Conferinta “Bune practici in parteneriatele pentru responsabilitate sociala” va gazdui, totodata, si un Targ de prezentare de resurse utile in domeniul responsabilitatii socialepublicatii, evenimente, initiative, platforme online, programe educationale de interes pentru cei ce doresc sa implementeze proiecte de responsabilitate sociala. Daca doriti ca organizatia pe care o reprezentati sa fie invitata sa prezinte resursele in discutie in cadrul conferintei, va invitam sa ne transmiteti propunerea dumneavoastra prin completarea formularului de AICI

In plus am pregatit pentru dumneavostra, alaturi de parteneri nostri, o super oferta: reprezentantii ONG-urilor care participa la Conferinta “Bune practici in parteneriatele pentru responsabilitate sociala” beneficiaza de 50% reducere la Brasov Business Days – cel mai important eveniment de business al anului din Brasov, care va avea loc pe 28-29 septembrie in aceeasi locatie. Mai multe detalii.

Va asteptam!


Oana Carstoiu
Responsabil Tehnic
Acţionam responsabil! - Reţeaua sociala RSC*