Pana la data de 30 noiembrie 2010 organizatiile care au derulat sau deruleaza proiecte de integrare sociala sunt asteptate sa le inscrie in „cursa” pentru castigarea Premiului Fundatiei ERSTE pentru Integrare Sociala 2011.

Ajuns la a treia editie, sub motto-ul „Tu ce ai schimba?” si oferind premii in bani in valoare de 610.000 euro, premiul doreste sa aduca recunoastere publica si sa recompenseze proiectele de integrare sociala care produc o schimbare in bine din 12 tari din Europa centrala si de sud-est, printre care si Romania.

Va invitam la sesiunea de prezentare a Premiului luni, 04 octombrie, ora 10.00, la Centrul National al Dansului, Bd. Nicolae Balcescu nr. 1, București (cladirea Teatrului National Bucuresti, Sala Ronda, etaj 4).

La eveniment vor participa reprezentatii Fundatiei ERSTE: Dejan Petrovic, Project Manager al Premiului Fundatiei ERSTE pentru Integrare Sociala si Crina Morteanu, Coordonator regional, care vor prezenta reprezentantilor societatii civile din Romania toate etapele si informatiile esentiale despre editia 2011.

Va asteptam!


RSVP: Ana Dumitru, PR Manager Graffiti PR, tel.: 0724 303 710, ana.dumitru@graffitipr.ro