Asociatia Invingem Autismul are placerea de a va invita joi, 18 aprilie, ora 19:00  la Hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel – Sala Grand Ballroom la a doua editie a Balului Albastru, cel mai important eveniment de caritate din Romania pentru imbunatatirea vietii copiilor si tinerilor cu autism.

Editia din acest an il va avea ca invitat special pe Scott James, tanar cantaret din Marea Britanie, diagnosticat cu sindrom Asperger - o tulburare din spectrul autismului. Scott James a participat la concursul X Factor din Marea Britanie, unde a impresionat juriul si a devenind celebru in intreaga lume pentru interpretarea piesei Through My Eyes, devenita un imn international pentru cauza autismului. Din 2009, canta in toata lumea pentru actiuni de constientizare si de strangere de fonduri pentru persoanele afectate de autism. Vizita lui Scott James este sponsorizata de agentia de turism Urban Travel.

La Balul Albastru - editia 2013 sunt invitate personalitati si artisti romani, precum si ambasadori ai altor state la Bucuresti, care sustin cauza persoanelor cu autism. ES domnul Michael Schwarzinger, Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Manuela Harabor, Madalin Ionescu, Cristina Siscanu Ionescu, Mihai Ghita, Anca Rusu, Trupa Taxi, Trupa Bandidos, scoala de tango argentinian TangoTangent, Nuami Dinescu, Cristina Vasiu, sunt doar cativa dintre sustinatorii prezenti la eveniment.

Veti avea ocazia sa participati la o seara eleganta, punctata de surprize si momente artistice. Momentul culminant al serii va fi licitatia, in cadrul careia  puteti castiga obiecte cu valoare personala sau artistica si servicii donate de sustinatori ai cauzei autismului: Casa Regala, prezentatoarea Anca Rusu, vedete ale Kanal D, scoala de tango argentinian TangoTangent, artista Roxana Ene, agentia de turism Edelweiss Travel si multi altii.

Fondurile stranse la Balul Albastru vor fi folosite pentru desfasurarea unui program de integrare sociala dedicat tinerilor cu autism  si pentru sustinerea Centrului  Multidisciplinar de Interventii al Asociatiei Invingem Autismul, in cadrul caruia peste 30 de copii cu autism beneficiaza  de sprijin specializat.


Biletele individuale pentru bal (130 de euro)  si pachetele de sponsorizare  (Platinum: 3000 EURO, Gold: 2000 EURO, Silver: 1000 EURO)  pot fi achiziÅ£ionate prin e-mail la oana.varlan@invingemautismul.ro.
Sumele donate pot fi directionate in contul: IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1170 6588, Raiffeisen Unirea (in lei, la cursul BNR din ziua platii)

Dress code recomandat: gala dinner. Tematica: vestimentatie sau accesorii albastre.


RSVP: 4 aprilie: Oana Varlan: e-mail: oana.varlan@invingemautismul.ro, tel : 0741 198 290.

***
Evenimentul organizat cu sprijinul: Kamrad Event Management, Butterfly Media Group, Graffiti PR, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, DESHID, GodMother.


Asociatia Invingem Autismul
a fost infiintata in urma campaniei „Impreuna invingem autismul!”  desfasurata in 2008-2009 si are ca misiune imbunatatirea vietii persoanelor afectate de tulburari din spectrul autismului. Rezultatele notabile ale  campaniei  “Impreuna invingem autismul!”  au fost marcate in 2011 prin obtinerea unei distinctii in cadrul Premiului Fundatiei ERSTE pentru Integrare Sociala 2011. In prezent, Asociatia are un numar de peste 30 de beneficiari, copii diagnosticati cu autism cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani ce beneficiaza de programe de interventie specializate, conform standardelelor centrelor din Europa de Vest si SUA. www.invingemautismul.ro

Asociatia Invingem Autismul este membra a Federatiei pentru Drepturi şi Resurse pentru Persoanele cu Tulburari in Spectrul Autist (FEDRA), o voce puternica şi unitara a organizaţiilor de profil din Romania, avand ca scop crearea şi pastrarea unui mediu adecvat pentru stimularea şi sprijinirea persoanelor cu TSA. autismfedra.ro