Andrei Rosu, romanul care a alergat 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente intr-un an si 217 zile, record inregistrat de Cartea Recordurilor si speaker la doua editii TEDx, a participat pe 1 si 2 martie 2013, la triatlonul Florida Double Iron (inot 7,6 km, mers pe bicicleta 360 km, alergare 84,4 km), unde a susţinut cauza Padurii Copiilor.

La intoarcerea sa, Andrei te invita la un mic dejun energizant ca sa iti impartaseasca din experienta lui de la ultra-triatlonul din Florida, ca sa iti vorbeasca despre visuri, motivaţie si cum sa iti atingi scopurile.

http://www.youtube.com/watch?v=51I2l6rXiiM

De ce sa participi? Il vei putea cunoaste pe Andrei in persoana, vei face networking cu alţi alergatori, vei vedea imagini in exclusivitate de la competitia din Florida.

Evenimentul va avea loc pe 22 martie 2013, intre orele 7:00 si 9:00 dimineata, la Athenee Palace Hilton Bucuresti. Locurile sunt limitate. Inscrierea se face in baza unei donatii (100 de lei) pentru Padurea Copiilor. Mai multe informatii despre cum te inscrii pe www.viitorplus.ro/breakfastcuandrei.

Padurea Copiilor este o campanie a asociatiei ViitorPlus, care isi propune sa planteze cate un puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania, pentru ca atunci cand vor creste si copiii nostri vor avea nevoie de aer curat!

Pentru a afla mai multe despre Andrei si Padurea Copiilor, te asteptam la „Breakfast cu Andrei”!