Fundatia „Pentru Voi” are placerea de a invita persoanele cu dizabilitati de dezvoltare, avand calitatea de auto-reprezentanti*, la cea de-a patra editie a Conferintei Nationale cu tema Angajarea in munca a persoanelor cu dizabilitati de dezvoltare, care va avea loc la Hotel Parc din Mamaia, in perioada 2-3 septembrie a.c.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului "Economia Sociala - O sansa pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013” - „Investeste in oameni!”.  

In cadrul conferintei se va incerca sa se raspunda la urmatoarele intrebari: Ce este angajarea in munca si care sunt drepturile mele? Cum pot sa imi gasesc un loc de munca? Care sunt avantajele si dezavantajele mele daca ma angajez?

Dreptul la munca este unul dintre drepturile fundamentale ale omului iar accesul persoanelor cu dizabilitati de dezvoltare pe piata fortei de munca este un pas important spre incluziunea sociala si faciliteaza accesul acestor persoane la viata comunitatii ca cetateni cu drepturi egale.

Nota: In contextul acestei conferinte, prin autoreprezentant intelegem persoana adulta cu dizabilitate intelectuala, capabila sa ia decizii privitoare la sine si sa isi exprime punctul de vedere.

Inscrierile se fac pana cel tarziu in data de 25 august 2009, prin completarea formularului pe care il gasiti in atasament si trimiterea acestuia, completat, prin fax 0356 421 215 sau email pentruvoi@pentruvoi.ro. 

Participarea la conferinta este gratuita atat pentru auto-reprezentanti cat si pentru insotitori  (un insotitor pentru fiecare auto-reprezentant). Cazarea si masa sunt de asemenea asigurate de catre organizatori. Nu se asigura transportul. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac in ordinea primirii confirmarilor de participare.