Gratar Curat 2011, un proiect de informare si responsabilizare a ”grataragiilor” din tara, demarat de Asociatia MaiMultVerde si Golden Brau, te invita duminica, 24 iulie, la Snagov la o actiune de curatenie si responsabilizare a ”grataragiilor” alaturi de 50 de voluntari.

Avem nevoie de ajutorul tau ca sa dam un exemplu pozitiv celor care nu inteleg de ce trebuie sa isi stranga gunoiul dupa ce merg la gratar.

„Gratar curat 2011” este un proiect de constientizare si responsabilizare a grataragiilor si picnicarilor derulat de Asociatia MaiMultVerde si Golden Brau. Este cunoscut faptul ca in urma activitatilor de gratar si recreere in natura raman cantitati impresionante de gunoi, iar eforturile autoritatilor si organizatiilor de mediu nu sunt suficiente pentru a pastra curate aceste zone de petrecere a timpului liber. In 2011, activitati de informare si responsabilizare, la care vor participa voluntari MaiMultVerde si reprezentanti Golden Brau, vor avea loc la Snagov (Complex Astoria), Iasi (Padurea C.A. Rosetti), Galati (Padurea Garboavele), Braila (Padurea Lacul Sarat), Arad (Padurea Ceala), Dolj (Padurea Bucovat).

MaiMultVerde asigura transport, mancare si apa pentru masa de pranz, iar daca doresti sa te implici activ, iti dam si materialele de curatenie, tricoul si sapca de voluntar Gratar Curat. Actiunea de curatenie si informare se va desfasura timp de o zi, de la ora 9.30 la 16.00, cu pauza de pranz inclusa. Intalnirea va avea loc in parcarea Restaurantului Cina (la Ateneu) la ora 08.30.

Hai cu noi duminica, 24 iulie, sa curatam, sa informam si sa ne distram la Gratar Curat la Snagov!

Asteptam confirmarea ta pana vineri, 22 iulie, ora 16.00.

RSVP:
Andreea Popescu, Asistent comunicare Asociatia MaiMultVerde, tel. 0746 050 011, email andreea.popescu@maimultverde.ro