Voluntarii Fundatiei Baylor Marea Neagra va invita sambata, 20 februarie, incepand cu ora  10.00, la Galeriile Amfora din Constanta, la  evenimentul:  “O zi de distractie cu Youthbank”.

Liceeni, prietenii lor, dar si parintii acestora se pot relaxa la o cana de ceai urmarind improvizatiile de teatru, ascultand muzica-vedeta va fi Iuliana Puschila care  a concurat pentru Eurovision, sau vizionand scurt metraje de film prezentate la TIFF. Momentele de dans pregatite de profesionisti va vor antrena cu siguranta.
Cei mici se vor bucura de picturi pe fata si codite impletite. Seara se va incheia cu o tombola cu premii.

Obiecte handmade expuse va vor ajuta sa faceti cadouri celor dragi. Multe alte surprize va sunt rezervate de organizatorii entuziasti si inventivi.

Toate fondurile stranse cu ocazia acestui eveniment revin proiectului YouthBank. Acesta este un program administrat de catre un grup de adolescenti, selectati si instruiti pentru a constitui, promova si administra un fond special destinat proiectelor implementate de catre liceeni, pentru dezvoltarea comunitatii locale. Programul incurajeaza filantropia, initiativa civica, responsabilitatea.

Va asteptam sa ne distram impreuna! Intrarea este libera.