Fundatia “Alaturi de Voi” Romania va invita, vineri, 26 februarie 2010, ora 14.00 la Casa de Cultura a Municipiului Iasi “Mihai Ursachi” la LANSAREA COLECTIEI DE PRIMAVARA-VARA UTIL DECO.

 In cadrul evenimentului vor fi prezentate costume de carnaval pentru copii, costume pentru dans sportiv si costume pentru festivitatile de absolvire.

In premiera in Iasi, in cadrul acestui eveniment va fi propusa si oferta educationala UTIL DECO – insemnand realizarea de alteliere tematice in care copii pot picta pe diverse forme de polistiren, realizand obiecte din care se pot face decoratiuni pentru camera lor, gradinita sau chiar jucarii.

„Dupa evenimentul-pilot Atelierele lui Mos Craciun, organizat in decembrie si in cadrul caruia copii de gradinita si-au decorat singuri globurile pentru bradul de Craciun, am constatat cata placere le face sa confectioneze propriile decoratiuni. Prin urmare am largit ideea, venind cu alte oferte care pot constitui proiecte de dezvoltare de abilitati la copii” – a declarat Veronica Vilcu, director al Departamentului de Economie Sociala al ADV Romania.

De asemenea, va fi realizata si o expozitie cu vanzare de obiecte personalizate, insemne de …primavara (martisoare, felicitari, cadouri) si vor putea fi facute comenzi direct in cadrul lansarii.

Speram ca evenimentul derulat in parteneriat cu Casa de Cultura a Municipiului Iasi si Clubul de dans sportiv Katiusa, sa fie un succes si comenzile pe care le vom primi sa insemne continuitatea locului de munca pentru cei 29 de angajati – persoane cu handicap - care lucreaza in cadrul unitatii protejate autorizate Util Deco, sectie interna a Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania.

Detalii despre produsele si serviciile Util Deco puteti gasi si pe www.utildeco.ro.

Va rugam sa ne trimiteti confirmarea prezentei la evenimentul de vineri pe adresa: mihaela_munteanu@yahoo.com sau la tel. 0740513864, 0232275568, persoana de contact Mihaela Munteanu, coordonator PR ADV Romania