Vineri, 29 martie, de la ora 22:00, va invitam la primul episod dansant din seria evenimentelor dedicate oamenilor de bine.

Episodul 8. Omul din spatele pickup-ului: K-lu aka artistul timisorean care a ramas fara cd-uri la lansarea propriului album.

 
Lansat oficial pe 1 martie, la Carturesti – Mercy Timisoara, discul „Chestii, socoteli“ contine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu şi reprezinta un tribut adus personajelor cinematografice de vaza ale cinematografiei noastre.

Videoclipurile aferente pieselor contin secvente din filme ca D’ ale carnavalului, Actorul şi salbaticii, Atunci i-am condamnat pe toti la moarte, Nea Marin Miliardar sau Expresul de Buftea.

K-lu, dj şi producator din Timişoara prezent pe scena electronica inca din anul 2005, promovând genuri muzicale ca: funk, hip hop, breaks si electro, vine la Fratelli Espresso Bar (str. Nicolae Golescu nr.5) pentru un set dinamic, presarat cu momente speciale menite sa aduca un plus de buna dispozitie pe ringul de dans!

In deschiderea serii, ne incalzim cu ritmuri elegante de disco groove oferite de producatorii de la Gemini Bros (despre care se zvoneste ca ar putea face sa danseze si garzile regale de la palatul Buckingham).

Pregatiti-va pentru o seara speciala!

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la adresa de e-mail gensdubien@gmail.com sau la numarul de telefon 0727.929.583 (Daniel Simion).

Va multumim si va invitam sa fiti alaturi de noi!

Echipa GensDuBien