Fundatia „Pentru Voi” are placerea de a invita specialistii care lucreaza in domeniul dizabilitatii intelectuale din regiunea sud-vest sa participe la o vizita de studiu a Unitatii Protejate „Pentru Voi”. Vizita de studiu va avea loc in data de 1 iulie 2011 la Timisoara.  

Programul vizitei cuprinde prezentarea serviciilor furnizate de Fundatia „Pentru Voi” si a activitatii desfasurate de catre persoanele cu dizabilitati intelectuale in cadrul Unitatii Protejate „Pentru Voi”.

In cei 15 ani de activitate, Fundatia „Pentru Voi” a fost apreciata ca model de buna practica atat la nivel national cat si international. Astfel, in anul 2003 a fost numita „Model de excelenta in furnizarea de servicii sociale comunitare pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale” de catre Institutul pentru Sanatate Mentala Budapesta. In anul 2008 a adus Marele Premiu al Galei Societatii Civile la Timisoara si premiul Handinnov – pentru inovatie in dizabilitate acordat de Presedentiei Franceza a Uniunii Europene. Luna aceasta a fost premiata la Gala anuala United Way pentru cel mai bun program derulat de ONG-uri la categoria Integrare Sociala si Profesionala!

Invitatia se adreseaza exclusiv persoanelor care nu au mai participat la evenimente organizate de organizatia noastra in cadrul proiectului Economia sociala – o sansa pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale.

Costurile de transport, cazarea (pentru noaptea de 31 mai in camere single), mic dejun (in data de 1 iulie) si masa de pranz (in data de 1 iulie) sunt acoperite de organizatori. Mai multe detalii la www.pentruvoi.ro.

Completeaza aici formularul de inscriere.

Pentru a confirma participarea dvs. la eveniment va rugam sa trimiteti formularul de inscriere completat pana 20 iunie a.c. la e-mail pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Alina Sima.
 
Evenimentul face parte din proiectul Economia sociala - o sansa pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - „Investeste in oameni!”.