„25 de ani in FARA! Pot spune fara falsa modestie ca am schimbat destine. Primii copii beneficiari ai programelor FARA sunt adulti acum, cu familii si copii. Eu am hotarat sa ma retrag, avand certitudinea ca totul va continua in acelasi mod. Sunt mandra ca ramane o echipa tanara, bine pregatita, cu o mare experienta” – Cornelia Mihaescu, fost director al Fundatiei FARA.

Cornelia Mihaescu a fost prima persoana angajata a Fundatiei FARA. Acum, dupa 25 de ani, organizatia numara peste 100 de salariati si mai bine de 500 de beneficiari in Suceava, Bucuresti, Ilfov si Satu Mare.
  
"Cornelia a condus abil Fundatia printr-o perioada de schimbari rapide si de expansiune. A demonstrat o capacitate remarcabila de persistenta si calm in fata multelor provocari. Dupa excelenta munca efectuata de Cornelia, Regina este persoana ideala pentru a prelua acest post. Cu o diploma in servicii sociale, experienta larga in dezvoltarea proiectelor FARA si cu sprijinul unei noi echipe tinere de conducere, am toata increderea ca va gestiona abil Fundatia in timp ce scriem un nou capitol de dezvoltare cu succes"  - Jane Nicholson, Presedinta si Fondatoarea Fundatiei FARA.
 
Regina Bulai este in Fundatia FARA din 1999, cand, la varsta de 24 de ani, a fost angajata ca Manager de proiect pentru Casa de tip familial pentru copii abandonati  ”Sf. Gabriel” din Popesti-Leordeni. Din 2008, a preluat pregatirile pentru deschiderea locuintei protejate pentru tineri cu dizabilitati ”Sf. Rafael” din aceeasi localitate. Dupa doi ani, Regina Bulai a devenit Director de programe pentru “Tineri in FARA”, gestionand patru case pentru tineri cu dizabilitati si un centru de tranzit pentru tineri ce parasesc institutiile de stat. In 2014 a fost numita Director de programe in FARA. Programele includ: doua case tip familial pentru copii, patru locuinte pentru tineri cu dizabilitati, trei centre de recuperare pentru copii cu nevoi speciale si un centru de tranzit pentru tineri vulnerabili. 

Totusi, dupa toti acesti ani dedicati copiilor FARA, Regina Bulai, sau Ines, cum este numita de colegi, considera ca familia ei se afla la Casa ”Sf. Gabriel”, unde a ”copilarit” alaturi de beneficiarii casei. Unii dintre ei ii sunt astazi colegi de munca.     
”Imi doresc sa duc mai departe excelenta munca facuta de colegii mei si sa oferim servicii de calitate acestor copii si tineri care nu au avut sansa noastra. ”-  Regina Bulai, Director Execitiv Fundatia FARA.

In 2016 Fundatia FARA aniverseaza 25 de ani de programe pentru copiii vulnerabili. Cu aceasta ocazie, pe parcursul anului, FARA va organiza evenimente atat pentru copiii pe care ii ingrijeste, cat si pentru partenerii si sustinatorii Fundatiei.

*** 
Fundatia FARA este o organizatie de caritate infiintata in anul 1993, inregistrata si acreditata atat in Marea Britanie, cat si in Romania, care desfasoara activitati de protectie social pentru peste 500 de copii si tineri (parte dintre ei cu dizabilitati) care sunt lipsiti de grija familiei naturale sau care provin din familii foarte sarace. Programele FARA se desfasoara in Bucuresti, Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, judetul Suceava si Satu Mare. Patronii Fundatiei sunt ASR Printul de Wales, Printesa Marina Sturdza si actrita Nicole Kidman. 85% din cheltuielile Fundatiei sunt sustinute de activitati de stangere de fonduri din Marea Britanie.