Asociatia Colors invita ONG-urile locale si voluntarii acestora la editia de vara a “Jocurilor pentru voluntari – networking & fun”, eveniment realizat in parteneriat cu Reteaua CAN si Biblioteca G. Baritiu si finantat de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov.

Ca si la editiile precedente, voluntarii au ocazia de a se cunoaste, de a gandi proiecte comune impreuna si de a se simti bine, in compania altor voluntari, implicati in proiecte comunitare locale.

In august, activitatile propuse de organizatori sunt o discutie despre realizarea unui targ de voluntariat in comun, in toamna acestui an, o stafeta, un atelier de creativitate, twister si un treasure hunt. Intalnirile vor avea loc in parcul Tractorul, in fiecare miercuri si sambata, de la ora 18, prima intalnire este miercuri, 17 august. Accesul la activitati este gratuit, inscrierea se face pe www.plinideidei.ro sau www.facebook.com/asociatiacolors.

Pentru inscrieri si alte informatii va rugam contactati Asociatia Colors, telefon 0745052151 sau email as_colors@yahoo.com.

***
Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.