Am primit multe solicitari sa prelungim perioada de nominalizari pentru Gala Oameni pentru Oameni. Si le-am ascultat. Noul termenul limita este 22 octombrie 2013, ora 23,59.

ARC impreuna cu AmCham si Raiffeisen Bank Romania va invitam sa fiti alaturi de noi la a zecea editie a Galei. www.gala.arcromania.ro este locul in care veti putea gasi comunitatea celor ale caror povesti legate de Gala sunt deja publice.
Aceasta campanie este despre a arata ca filantropia schimba vieti si ca in Romania exista povesti despre cum putem, cu putine sau multe resurse, sa avem impact.

De aceea nominalizarile sunt un proces prin care va asigurati ca cineva afla ca il apreciati si ca ii multumiti.
Iar datorita nominalizarilor, multi oameni vor fi inspirati sa le urmeze exemplul si construim impreuna increderea ca se poate si la noi.

De aceea va invitam sa va luati 40 minute pentru a nominaliza online intr-una sau mai multe categorii, una sau mai multe persoane, inclusiv sa autonominalizati aici.
 
    •    Pentru a arata clar si onest schimbarea sociala produsa de investitia unei companii in comunitate
    •    Pentru a multumi oamenilor care lucreaza zi de zi pentru a mobiliza resurse pentru cauze grele din Romania
    •    Pentru a arata unui donator sau sponsor aprecierea voastra si a-i spune multumesc
    •    Pentru a recunoaste eforturile echipelor de CSR care analizeaza si investesc cu impact resursele companiilor
    •    Pentru a arata ca firmele pot produce schimbare in comunitate indiferent daca sunt IMM sau companii mari
 
Fiecare poveste conteaza si ne ajuta sa crestem cultura filantropiei de peste 10 ani. Pentru ca stim ca intentiile va sunt bune dar timpul putin, ne-am permis sa centralizam comentariile Juriului din ultimii ani si sa le publicam aici pentru a ajuta la o nominalizare care sa ramana intiparita in mintile si inimile oamenilor.

Si daca nominalizati, veti fi invitatul nostru in seara Galei, pe 13 noiembrie, cu ocazia aniversarii a 10 ani de generozitate cu impact.
 
Va stam la dispozitie pentru orice intrebari sau detalii si va dorim mult succes! Camelia Selaru este coordonatorul campaniei de nominalizari si o puteti contacta 0720036844 sau la camelia.s@arcromania.ro.