Filiala Junior Chamber International din Constanta (pe scurt JCI Constanta) face o invitatie deschisa catre persoanele interesate de noi oportunitati de dezvoltare pe plan personal si profesional la evenimentul de prezentare JCI Constanta de joi, 11 aprilie, ora 19.00 la Hotel Ibis.

La eveniment participantii vor afla mai multe informatii despre organizatie, cum ar fi: care este viziunea JCI, ce activitati desfasoara JCI Constanta si cum contribuie la dezvoltarea comunitatii pe plan antreprenorial si educational, ce beneficii si oportunitati de dezvoltare au membrii JCI si partenerii JCI. Participantii la eveniment vor avea parte de o prezentare completa de aproximativ o ora si vor putea adresa intrebari. Dupa eveniment va fi si o iesire non-formala de socializare.

Cei interesati de eveniment sunt rugati sa confirme prezenta la numarul 0766400181, persoana de contact Ramona Leonida, Vicepresedinte Resurse Umane 2013.

***
Despre  Junior Chamber International (JCI)
JCI Constanta este o organizatie non-profit de tineri lideri, antreprenori si profesionisti cu vârste intre 18 si 40 de ani, membra JCI Romania si afiliata retelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numara 200.000 de membri in peste 100 de tari. Misiunea JCI este „de a oferi oportunitati de dezvoltare prin care tinerii sa dobândeasca puterea de a crea schimbari pozitive”.

JCI functioneaza in Romania din anul 2002 in Bucuresti (grupul de initiativa) si, incepând cu 2003, in alte orase din tara: Timisoara, Constanta, Brasov, Bucuresti, Iasi, Cluj, Lugoj, Sibiu, Targu Mures si Oradea.

Printre membrii de marca ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi ANNAN (Secretar General al ONU), fosti presedinti ai SUA : George BUSH Sr., Bill CLINTON, Gerald FORD, Richard NIXON, presedintele Frantei, Jacques CHIRAC, printul ALBERT de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo OBUCHI, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan BIELECKI, si multe alte personalitati, care s-au afirmat ulterior in cele mai diverse domenii.

La nivel international JCI are parteneriate cu Camerele de comert la nivel national si local, cu  ONU si cu AIESEC, iar in Roamnia cu CCIRB - Camera de Comert si Industrie a României si a Municipiului Bucuresti, ANSIT - Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor, JAR - Junior Achievement Romania si AIESEC.

Parteneri eveniment: Hotel Ibis, Eventys, Evenimente-constanta.ro, City Events & Baloons, Patiseria Dulce, Crucial Systems, Forte Life, Creative Start Center, Play XP, Mind Evolution, Off-road in Dobrogea

Persoana de contact
Ramona Leonida
Vicepresedinte Resurse Umane 2013
Tel: 0766400181