21 noiembrie 2010 este ziua dedicata celei de-a X-a editii a proiectului "LACRIMA RUTIERA" cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Rutiere satabilita de ONU.

Evenimentul va avea loc in Piata Universitatii la fel ca anul trecut la gura de metrou din fata Teatrului National intre orele 12.00 - 14.00.

Proiectul care a obtinit Mentiunea Speciala la Gala Societatii Civile - 2006, este apreciat de diferite personalitati din tara dar mai ales de organizatii si institutii din Europa, chiar si de Consiliul Europei si de ONU - OMS care  i-a invitat pe organizatorii proiectului sa-l prezinte anul trecut la Brussels.

Proiectul "Lacrima Rutiera" a fost demarat inca din 2001 din initiativa unei victime a tragediilor rutiere ramasa infirma in carje.

Ca o apreciere a proiectului este si recenta intalnire la Bucuresti cu ocazia Forumului International pentru Siguranta Rutiera cu Presedintele organizatiei La Prevention Routiere Internationale - PRI, Joop Goos care a fost de acord ca realizatoarea proiectului sa fie membra a acestei organizatii.

Pentru a lua parte la eveniment si pentru a sustine cauza proiectului "Lacrima Rutiera" va rugam contactati organizatorii pe adresa roadtears@yahoo.com.