Cautam voluntari bunici plini de har pentru timp frumos petrecut cu copii cu o inteligenta deosebita.
Acest club este adresat Bunicilor pentru o activitate placuta cu copiii. Noi credem ca experienta si valoarea voastra este inegalabila si ca transferul de intelepciune intre generatii nu se poate face fara voi. In Clubul Einstein aveti sansa sa predati stafeta asa cum v-ati dorit dintotdeauna.Veti putea sa Dati Mai Departe Copiilor, daruindu-le responsabil tot ce aveti mai bun din ceea ce stiti, pentru ca acestia sa aiba sansa sa se dezvolte la maximul lor potential. Clubul va cauta sa repare eroarea de peste 20 de ani invitandu-va sa daruiti copiilor din experienta si întelepciunea nepretuita a generatiei dvs.
Este proiectul in care te invitam sa te implici cu toata inima daca vrei sa te bucuri de o activitate plina de satisfactii sufletesti, alaturi de copii deosebit de inteligenti.
Ce trebuie sa faci? Sa petreci cu copiii (nu vor fi mai mult de 6 deodata) timp liber sau sa le oferi discutii interactive, sa le fii mentor de calitate.

INITIATOR


Clubul Einstein este lansat de IRSCA Gifted Education, asociatie non-profit care sustine copiii cu abilitati inalte si descoperirea si dezvoltarea potentialului copiilor printr-o educatie de excelenta. Detalii: www.supradotati.ro

FILOSOFIA DAU MAI DEPARTE


Filosofia Dau Mai Departe provine dintr-o miscare mondiala „Pay it Forward” care are ca esenta puterea de a face un bine celor care nu se pot ajuta singuri, iar cei care primesc, la randul lor, sa ajute alti oameni care nu se pot ajuta singuri. O filozofie sociala simpla, dar de o forta enorma, care face inconjurul lumii si aduce speranta in sufletul oamenilor.

TE RECUNOSTI?


  • Imi place sa dezvolt valori, sa dedic timp copiilor

  • Am o pasiune pentru copii

  • Am o fire larga, generoasa, am multe abilitati deosebite

  • Am reusit ceva important in viata de care sunt mandru si vreau sa ii invat si pe altii

  • Vreau sa insuflu unui copil puterea si motivatia de a razbi in viata

  • Vreau si pot sa fiu mentor

BENEFICII


Daca aceste idealuri rezoneaza cu tine, inscrie-te in Club si vei beneficia de:
  • Cursuri de instruire in educatia de descoperire si dezvoltare a inteligentei si talentului copiilor

  • Cursuri de utilizare a computerului si alte cursuri pentru adulti

  • Cel mai bun colectiv de oameni

  • Mici recompense materiale

Vei oferi in schimb copiilor educatie si timp liber petrecut frumos impreuna cu copii deosebiti.

INSCRIEREA


Te invitam sa te inscrii oricand online, la club {arond} giftededu.org sau online:
http://www.giftededu.org/club

PRIMA INTALNIRE


Prima intalnire ca sa ne cunoastem are loc VINERI, 11 martie 2011 ora 18.30 la CID – Centrul de Inovatie Didactica – adresa: Str. Pascani nr 6 (in incinta Scolii 155  “Preasfanta Fecioara Maria”)

Harta:


http://www.umapper.com/maps/view/id/77772/
Mijloace de transport: masina 268, trolee 90, 91, 93 (statia Romancierilor)

CE URMEAZA


Dupa intalnirea de prezentare care va dura maxim 1 h, vei avea o prima intalnire de selectie cu un reprezentant din echipa si un psiholog. Avem nevoie la intalnire sa poti raspunde la intrebari pentru a realiza impreuna un mini CV si o scrisoare motivationala (Vei primi intrebari, spre exemplu: „De ce vrei sa intri in Clubul Einstein? Esti dornic sa oferi altora din cunoasterea ta? Ce crezi ca ai putea sa dai mai departe copiilor din experienta ta? Ce esti motivat sa faci?”)
Asadar etapele vor fi:

  • Selectia

  • Training

  • Repartitie pe grupe.

Pensionarii Clubului Einstein vor avea un jurnal unde vor primi aprecieri de la copil si parinti. Pensionarii vor lucra / vor avea intalniri sau iesiri in parc/etc cu maxim 6 copii. La 2-4 saptamani pensionarii vor avea intalnire de echipa cu un psiholog autorizat: vor discuta despre lucruri concrete si imbunatatiri in comunicare.

Esti la pensie, esti pe timpul tau, fa ceea ce iti place, sadeste un sufletel!


Intinereste prin bucuria si zambetul copiilor si responsabilizeaza-te prin impartasirea experientei parintilor!


Iti multumim!


Motto-urile noastre:


“Arta suprema a profesorului este de a trezi bucuria exprimarii creatoare si bucuria cunoasterii” –
“Scopul educatiei ar trebui sa fie pregatirea unor oameni care sa actioneze si sa gandeasca independent si care, in acelasi timp, sa vada in slujirea comunitatii realizarea suprema a vietii lor” Einstein