Astazi, 14 decembrie,  la ora 18 la Biblioteca Judeteana constanteana are loc lansarea unei carti in cadrul evenimentului “Puncte… de vedere” organizat de catre Fundatia Baylor.

“Cartea vie” este Paul Dicu,instructor de arte martiale,  alergator, prezentat in catalogul de carti sub titlul de “ Omul Discovery". Cu ajutorul unui  om de radio, redactorul Mihaela Andrei va avea loc o lectura colectiva, unde cei prezenti vor pune intrebari singurului reprezentant al Romaniei,  in 2010, la Sahara Marathon, cursa de 42,195 km desfasurata in Algeria, intre El-Ayoun si Smara. Cum a inceput sa alerge, la ce concursuri nationale si internationale a participat, cum se antreneaza, ce va face in 2011, vom afla impreuna in cadrul lecturii.

Avanpremiera acestei carti deschide imprumutul pentru publicul larg, de miercuri, joi si vineri, orele 16-20, la cea de a doua editie a evenimentului Fundatiei Baylor care foloseste metode de educatie nonformala pentru comunitate, expozitia de fotografii cu sunet (povesti inregistrate audio) si biblioteca vie- unde cartile sunt oameni cu o bogata experienta de viata. Intrarea este gratuita.
Vei avea o alta perspectiva asupra comunitatii!