AIESEC Bucuresti lanseaza cea de-a 3-a editie a proiectului Stepping Stones World Tour, dedicat elevilor din clasele V-VII. Proiectul axat pe educatie non-formala si multiculturalitate se va desfasura in Bucuresti, intre 25 iunie si 14 iulie, cu ajutorul a sase tineri din tari precum Malaysia, China, Egipt, Kazahstan.


Stepping Stones World Tour este un proiect marca AIESEC, desfasurat in limba engleza, in cadrul caruia participantii vor interactiona cu studentii internationali ce aduc un plus de valorare sesiunilor prin caracteristica culturala. Scopul principal al proiectului este dezvoltarea copiilor prin abordarea unor teme precum oratoria, organizarea eficace a timpului, eficientizarea lucrului in echipa, toleranta fata de diversitatea culturala.

Ceremonia de deschidere va avea loc in data de 25 iunie si va fi urmata de trei zile de sesiuni, intr-un program intens de 6 ore zilnic, cu pauza de masa. In a patra zi, participantii vor fi premiati in cadrul unei ceremonii de inchidere. Aceeasi structura va fi reluata zilele 10-13 iulie cu o a doua serie de elevi; organizare ce permite participantilor sa-si aleaga perioada preferata. In editiile trecute, peste 250 de elevi din scolile bucurestene s-au bucurat de beneficiile acestui proiect, continuitatea lui fiind posibila datorita sprijinului si satisfactiei unanime a participantilor, parintilor si a profesorilor.
Inscrierile se fac la adresa www.aiesecbucharest.ro accesând coloana Stepping Stones, incepând cu data de 2 iunie, locurile sunt limitate.

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in 110 tari si teritorii, cu o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare integrata bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de schimb de experienta internationala, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. In urma cu 21 de ani, AIESEC a inceput activitatea in România, activând in prezent in 15 orase.