Romanian-American Foundation lanseaza raportul anual 2011 care prezinta activitatea fundatiei, programele in care am investit si evenimentele cheie ale acestora de pe parcursul anului trecut. Pana in prezent, RAF a investit peste 6,25 milioane dolari in programe de antreprenoriat, educatie si dezvoltare comunitara, dintre care mai mult de 2 milioane dolari doar in 2011.

Va invitam asadar sa aflati povestea noastra, sa ne cunoasteti partenerii si sa aflati mai multe despre programele pe care le sprijinim, citind raportul nostru anual pe www.rafonline.org.

Profitam de aceasta ocazie sa multumim inca o data Galei Societatii Civile pentru Premiul Special oferit organizatiei noastre. Este o distinctie care ne onoreaza si ne motiveaza sa sustinem in continuare organizatiile sectorului non-profit care aduc o schimbare in comunitatile din Romania.

Infiintata in anul 2009, Romanian-American Foundation este cea mai mare fundatie finantatoare americana din Romania, ce realizeaza investitii in antreprenoriat, educatie si dezvoltare comunitara.

Constituirea capitalului RAF a fost posibila prin investitiile de succes realizate in sectorul privat de catre Romanian-American Enterprise Fund (RAEF) in cei peste 15 ani de prezenta activa in Romania.

Guvernul SUA a luat hotararea ca, exceptand 25 de milioane de dolari, sumele care s-au obtinut si se vor obtine in viitor din fructificarea portofoliului de investitii al RAEF, sa fie reorientate catre Romania ca patrimoniu al Romanian-American Foundation. Patrimoniul actual al Fundatiei este de 50 de milioane de dolari si se astepta ca, in urmatorii ani, sa ajunga la 150 milioane.