In data de 22 mai la cinema Victoria s-a desfasurat un eveniment caritabil intitulat LET’S ROLL. Evenimentul, organizat de o echipa de masteranzi din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, a constat intr-o proiectie de spoturi realizate de studenti din principalele centre universitare din tara (Iasi, Timisoara, Cluj si Bucuresti).
   
La eveniment au participat aproximativ 300 de persoane. Pretul unui bilet a fost de 10 RON, iar banii stransi din vanzari si sponsorizari, 4200 RON, au fost donati in ziua de 14.06.2010, Asociatiei Nationale pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania (ANCAAR), filiala Iasi. Banii vor fi folositi in cadrul unui proces mai complex de dotare a unui centru de zi unde se vor desfasura activitati educative, de recuperare si integrare sociala si ateliere ocupationale pentru tinerii si adultii cu autism.
   
„Multumim tinerilor entuziasti care au format aceasta echipa minunata. Evenimentul a fost foarte bine organizat, deosebit si impresionant prin latura sa sociala. Este incurajator pentru noi sa vedem ca sunt tineri care se preocupa si de astfel de actiuni si ii felicit pentru inititiva”, a declarat d-na Carmen Gherca – presedinte ANCAAR Iasi.
   
Echipa MarkCom si ANCAAR doresc sa le multumeasca sponsorilor care au facut posibila desfasurarea evenimentului si tuturor celor care au participat pentru sprijinul oferit.

Persoane de contact:
Laura Idriceanu: Manager departament comunicare MARKCOM – 0743 672309
Carmen Gherca: Presedinte ANCAAR Iasi – 0729 914094