Daca esti elev de liceu, inca mai ai timp pana vineri, 15 iunie, sa te inscrii la cel mai interesant proiect din vara asta: GROW, program educational inovator desfasurat la nivel national si premiat la nivel international.

GROW 1.1 – 1.2, editia din aceasta vara, se desfasoara intre 2 iulie si 6 august 2012. Adresata liceenilor de clasele a X-a si a XI-a (anul scolar 2011 – 2012), aceasta consta in 10 traininguri de project management, public speaking si alte activitati.



Cu o abordare specifica pentru fiecare an de liceu în parte, GROW ofera 4 ani de dezvoltare complementara prin educatie non-formala. Pentru participantii la editia pentru clasele a XI-a si a a XII-a, organizatorii GROW propun intalniri sub forma unor ateliere de lucru interactive incepand din 2 iulie pana pe 6 august: GROW 1.1-1.2. Acestea sunt sustinute in limba engleza de catre traineri internationali veniti din cele 107 tari in care exista organizatia AIESEC. Toate activitatile GROW se desfasoara intr-un mediu tineresc care promoveaza interculturalitatea, voluntariatul si diversitatea. Editia de vara se desfasoara in 15 orase din Romania: Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara si Urziceni.

In cadrul GROW participantii isi vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasa dupa finalizarea studiilor si o atitudine care-i va sprijini in atingerea obiectivelor personale si isi vor consolida increderea in sine prin provocari practice.  In cadrul sesiunilor GROW 1.1 - 1.2 din 2011, peste 856 de absolventi de clasa a XI-a si a XII-a au invatat sa capete incredere in propriul potential, sa-si contureze valorile personale si sa fie constienti de provocarile sociale si cultive spiritul de initiativa.

Inscrierea in programul GROW 1.1 – 1.2 se face pe site-ul oficial al progamului: http://www.growedu.ro/, pana pe 15 iunie. Taxa de participare pentru cele 10 sesiuni de training si activitatile extra este 50 RON.

GROW 1.1 – 1.2 se bucura de sprijinul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, BRD - Groupe Societe Generale, Parlamentul European, Vodafone, Dechatlon, Zentiva, KRUK, HP, Euro APS, White Image, Trilulilu, 9AM, Lume Buna, Romania Pozitiva si TPU.


Scoala de Valori este o organizatie non-guvernamentala moderna ce are ca viziune dezvoltarea unei societati bazate pe valori prin educatie inovativa. Punem sub semnul intrebarii granitele educatiei traditionale si cream oportunitatea persoanelor de a accesa informatii de valoare, experiente de formare a caracterului, de a interactiona cu modele pozitive si de a avea expunere internationala, cu scopul de a creste responsabilitatea personala si controlul fiecaruia asupra alegerilor personale.

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, reunind 40 000 de membri din peste 100 de tari si teritorii. AIESEC reprezinta o platforma dedicata descoperirii si explorarii potentialului de lideri al tinerilor in vederea transformarii acestora in agenti de schimbare ai lumii de maine.

 

Contact:
Scoala de Valori
Andrei Stoica, Coordonator Marketing si Comunicare, andrei.stoica@scoaladevalori.ro, 0757 081 189
www.scoaladevalori.ro

AIESEC Romania
Valentin Sava, Vicepresedinte Comunicare, sava.valentin@aiesec.net, 0734 215 888
www.aiesec.ro.