In Centrul Vechi de la ora 17.30, vineri 13.04.2012. 
 
Dan Les  incearca, an de an,  sa le aminteasca romanilor ca Pastele nu inseamna doar cumparaturi si mese imbelsugate lasand la o parte adevarata semnificatie - Invierea Domnului.

„Uitandu-ma la cei care goneau intr-o Vineri Mare m-am intrebat ce ar face oamenii daca Iisus ar trece cu o cruce printre ei” si astfel a luat fiinta in urma cu şapte ani procesiunea „Drumul Crucii”, care angreneaza o echipa de 70 de persoane si care strabate tara in Saptamana Mare
 
 
Anul acesta, dupa ce va fi strabatut alte 6 orase Drumul Crucii le vine sa le reaminteasca  si bucurestenilor cele 14 opriri ale lui Iisus in drumul sau catre Rastignire.
 
La invitatia organizatorilor, Maia Morgenstern a acceptat sa intre in rolul Mariei, rol pe care l-a jucat in 2004 si in filmul lui Mel Gibson – Patimile lui Hristos.
 
***
Asociatia BENEVA, infiintata in 2010, traieste sub semnul "Facem sa fie bine!". Incercand sa schimbam lumea in bine ne-am implicat in proiecte cultural - educationale, dar mai ales in proiecte sociale. Pasi catre Viata este unul dintre cele mai mari proiecte prin care BENEVA sprijina copiii de la sectia de onco-pediatrie a Spitalului Marie Curie.Home Matasari si Home Matache, Tribul si Lecturi Urbane sunt doar cateva dintre proiectele BENEVA.


Iulian Vacarean
lemonade wonder maker
+40 723 274 436
iulian@beneva.ro
pasicatreviata.ro
twitter.com/iulianv
facebook.com/iulianlemonade