Miercuri, 15 septembrie, CODECS organizeaza workshopul „Managementul de proiect in sectorul neguvernamental”. Evenimentul se adreseaza, in primul rand, dar nu exclusiv, coordonatorilor de proiecte din cadrul organizatiilor neguvernamentale.

„Alaturi de companii si institutii publice, ONG-urile sunt printre cei mai importanti si activi initiatori de proiecte din societatea romanească. Vorbim aici despre sute de proiecte desfasurate in fiecare zi, proiecte care lasa o amprenta mai mult sau mai putin vizibila, mai mult sau mai putin durabila asupra societatii in care traim. Este firesc, deci, ca atunci cand vorbim despre management de proiect, sa ne intoarcem privirea catre acest domeniu atat de dinamic si de competitiv”, considera Gheorghe Stefanescu, Director Program Management de Proiect CODECS.

Workshopul isi propune sa aduca in dezbaterea participantilor atat problemele cu care se confrunta ONG-urile  in desfasurarea proiectelor proprii, cat si solutiile pe care CODECS le propune pentru depasirea acestor dificultati.

Evenimentul se va desfasura la sediul CODECS, din strada Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti, incepand cu orele 18:30. Inscrierile la workshop se fac pe adresa de email alina.mosor@codecs.ro / tel: 021 252 51 82/3/4. Participarea este libera.

CODECS
este lider de piaţa in domeniul educatiei manageriale, cu o traditie de peste 17 ani in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de Open University Business School - Marea Britanie, cea mai mare scoala de business din Europa, cu tripla acreditare (AACSB, AMBA si EQUIS), CODECS ofera programe de MBA si de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 16.000 de cursanti din intreaga tara.