Campania Mic si ecologist a inceput pe 1 septembrie 2011 cu doua scopuri principale, acela de a planta copacei in zonele ce necesita impadurire si acela de a educa, responsabiliza si a-i informa atat pe cei mici cat si pe cei mari cu privire la mediu si importanta protejarii acestuia.

Proiectului s-au alaturat deja micii dar inimosii prescolari din 68 de gradinite din Bucuresti si astfel prima padure "Mic si ecologist" este aproape gata de plantare. Educatoarele, directoarele gradinitelor şi parintii, in primul rand, au inteles ca lasandu-le copiilor libertatea de a se implica, de a explora si experimenta, de a sadi un copacel, lasa mostenire si le ofera de fapt dreptul la aer curat in viitor.

Te asteptam sa fii alaturi de noi, la nasterea primei paduri sadite si cladite impreuna cu copiii si pentru copii in data de 29 octombrie 2011!

Asociatia „Familie Sanatoasa” a lansat prima etapa a proiectului “Mic si ecologist” in parteneriat cu Vavian Pharma, Asociatia „MaiMultVerde” si revista Click! pentru femei. Impreuna incepem sa plantam si nu ne vom opri decat atunci cand un milion de copacei vor reimpaduri Romania! Noi suntem parintii padurilor de maine!

Detaliile acestei campanii sunt disponibile pe www.familiesanatoasa.ro si www.micsiecologist.ro
Poti si tu sa donezi un copacel unui copil fara posibilitati materiale. Afla cum pe www.familiesanatoasa.ro

Asociatia "Familie Sanatoasa" este o organizatie nonprofit care are drept scop declarat si asumat  implicarea in definirea si implementarea unor principii legate de ceea ce inseamna o viata sanatoasa si echilibrata, educatie si pedagogie de calitate, educatie juridica si suport psihologic pentru o conduita corecta in societate, protectia mediului si ecologie.