In 2010, peste 5 500 de persoane si-au aflat starea de sanatate cu ajutorul testelor cumparate datorita generozitatii celor care au redirectionat 2% din impozit catre Baylor.

Anul acesta, Mihai Traistariu este ambasadorul campaniei Baylor, sub sloganul: „Ajuta cinci oameni fara nici un efort”. El incurajeaza oamenii ca tine sa sustina testarea rapida pentru HIV si hepatite in cele trei Centre Baylor.

Prin campania 2% din acest an, Baylor va continua sa achizitioneze teste rapide pentru hepatitele B, C si infecţia cu HIV. Formulare si mai multe detalii sunt pe site-ul www.baylor-romania.ro.

De ce este util sa directionezi o parte din impozitul pe venit?
•    Dai o sansa la tratament si la viata celor diagnosticati la timp;
•    In realitate nu te costa nimic, deoarece statul a retinut deja impozitul pe venit pe 2010;
•    Demonstrezi ca-ti pasa cum sunt cheltuiti banii tai!

Explicatii de procedura
Legea da posibilitatea celor care au venituri sa directioneze, anual, doua procente din impozitul pe acest venit catre o organizatie umanitara, cum este Fundatia Baylor Marea Neagra.

Procedura de directionare a 2% din impozitul pe venit consta in completarea unui simplu formular, cererea  230 pentru persoanele care au avut venituri numai din salarii si declaratia 200 pentru venituri din activitati independente si depunerea la Administratia Financiara de domiciliu.
   
 Adresati-va personalului Baylor la tel. 0241 691 730 sau pe email la: office@baylor-romania.ro, iar noi ne vom ocupa de depunerea sau expedierea cererilor 230 la Administratia Financiara de domiciliu.
Pe baza unei unei cereri 230 completate cu datele personale noi vom putea face 5 teste pentru HIV sau hepatite, pentru un tanar, un cuplu sau o gravida.

VA MULTUMIM SI VA DORIM SANATATE!