Cu ajutorul vostru, am strâns 131 456 lei (aproape 30.000 euro), în campania din 2012, prin direcÅ£ionarea a 2% din impozitul pe venit. Cu aceste fonduri vom putea oferi în continuare servicii specializate beneficiarilor noştri: 195 timişoreni cu dizabilităţi intelectuale şi familiilor acestora.

“Rezultatul campaniei este un mare prilej de bucurie, acum mai mult ca oricând, pentru că este vital pentru a putea duce mai departe ceea ce am început acum 16 ani! MulÅ£umim tuturor celor care au crezut în noi şi în special timişorenilor care au ne-au direcÅ£ionat 2% în ciuda dificultăţilor birocratice apărute pe parcurs. Banii ne vor ajuta să continuăm activitatea pentru alte câteva luni, timp în care sperăm să se deblocheze programul POSDRU!”a declarat Laila Onu, director executiv al FundaÅ£iei “Pentru Voi”.

2013 este Anul European al Cetăţenilor. Al tuturor cetăţenilor – indiferent de rasă, gen, etnie, dizabilitate, religie, statut social. Persoanele cu dizabilităţi intelectuale sunt cetăţeni lipsiÅ£i de drepturi civile, adeseori invizibili. Fiecare 2% direcÅ£ionat FundaÅ£iei „Pentru Voi” este o şansă la identitate europeană deplină: adulÅ£ii cu dizabilităţi intelectuale nu sunt invizibili!

În 2013, cu 2% de la voi continuăm povestea „Pentru Voi”!

Dacă anul trecut am finalizat construirea Centrului „Orizonturi Noi” pentru 30 tineri cu dizabilităţi intelectuale, anul acesta vom strânge fonduri pentru ca 195 să beneficieze de serviciile specializate de care au nevoie: o locuinţă protejată (un loc pe care să îl numească „acasă”), un centru de zi, servicii la domiciliu.

Ne ajutaţi fără să cheltuiţi nimic!

CompletaÅ£i declaraÅ£ia 200 sau 230, în funcÅ£ie de sursa de venit şi trimiteÅ£i-o la DirecÅ£ia FinanÅ£elor Publice în oraşul în care aveÅ£i domiciliul stabil, până cel târziu în 15 mai!

DescărcaÅ£i formularul şi completaÅ£i datele FundaÅ£iei „Pentru Voi”:

* Codul de identificare fiscală (codul fiscal): 8577099
* Contul organizaÅ£iei în format IBAN: RO08INGB0002001138648910

Dacă sunteÅ£i din Timişoara şi nu aveÅ£i timp să o depuneÅ£i la FinanÅ£e,ne puteÅ£i împuternici pe noi să o depunem pentru dumneavoastră!

Această acţiune nu reprezintă o donaţie, ci redirecţionarea a 2% din impozitul pe venitul din 2012, (pe care l-aţi plătit oricum statului) către o asociaţie sau fundaţie.

Pentru detalii accesaţi www.pentruvoi.ro, www.facebook.com/foundationpentruvoi, sau sunaţi-ne la telefon 0256 228 062, 0356 456 071.

Mulţumim pentru că vă pasă!

###

Cu consideraţie,

Laila Onu

Director executiv